Bulvár

Molnár Guszti az elvonóról üzent: végképp lemondott feleségéről

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 17:56

A színész az elvonóról üzent Viviennek: nem haragszik rá, hiszem elég sok rossz dolgot csinált a betegsége miatt, és maximálisan egyetért a nő döntésével, hogy elválik tőle.

Az én legfontosabb dolgom, hogy rendbe jöjjek. Most írok neki egy búcsúlevelet, de aztán békén hagyom, hogy élje az életét. Verseket fogok neki írni továbbra is, de már nem fogom elküldeni

– mondta Molnár Guszti a Blikknek, aki az elvonóról egy barátja által kereste fel a lapot.

A színész és felesége kapcsolata Guszti alkoholproblémái miatt futott zátonyra, és Vivien kijelentette, hogy betelt a pohár, elválik a férjétől.

Guszti ezt meglepően jól fogadta, és elárulta, hogy egyetért Vivien döntésével.

Most Guszti a lapnak beszámolt az állapotáról és terveiről. Elmesélte, hogy szeretné, ha Vivien az újrakezdésre tudna koncentrálni, és tovább tudna lépni, mert legbelül egyetért a döntésével.

„Abszolút nem haragszom rá, hiszem elég sok rossz dolgot csináltam az életemben a betegségem miatt, és maximálisan egyetértek a döntésével. (…) Nem szeretném, ha támadnák a feleségemet, hiszen nem látnak bele, mi történt pontosan. Egy biztos, én nem érzem úgy, hogy cserben hagyott, sőt, helyesen döntött!”

Guszti azt is elárulta, milyen nehézségekkel néz szembe az elvonón, és terveiről is mesélt:

„Egyetlen dolog zavar, hogy bár teljes hírzárlat van, de akarva akaratlanul megtudok mindent. Ráadásul ismert emberként terápián lenni plusz nehézségekkel jár, meg vagyok különböztetve nem jó értelemben.(…) Elkezdtem keresni a hitet, ami nem is meglepő, hiszen keresztény intézményben vagyok. Jól vagyok, csinálom a terápiát, senkire nem haragszom, és viselem a következményeit annak, amit csináltam, és megbűnhődöm azért, ahogy eddig éltem, és az a célom, hogy mosolygós emberként térjek vissza az életbe, és hogy mire kimegyek, akkor annyira erős legyek, hogy bármi leperegjen rólam.”

Bár Guszti bizakodó, tudja, hogy nem lesz könnyű helyzetben az elvonó után sem:

Arra is kell gondolnom, mi lesz azután, ha kimentem, hiszen nincs otthonom és munkám sem. Ez a darab, amely rólam és a helyzetemről szól, egyrészt terápia, másrészt pedig egy lehetőség lehet az újrakezdésre.

– mondta a színész, aki az elvonón egy monodrámát is elkezdett írni.

Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#elvonó#válás#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk