Fókusz

Fazekas Vivien a Fókusznak mondta el, mi volt az utolsó csepp a pohárban Molnár Gusztival

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2022. augusztus 11. 21:09

Rendkívül nehéz hetek és hónapok állnak Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien mögött. Most elmondta, mi volt az a pont a kapcsolatukban, ami elindította azt a folyamatot köztük, hogy eljutottak a szakításig. Arról is beszélt, hogy úgy érzi, ő akarta jobban férje gyógyulását. 

Ha nagyon mély és nagyon őszinte akarok lenni, akkor én remélem, hogy ő egyszer valóban eljut odáig, hogy ez így nem mehet tovább. Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy sikerül. Sajnos.

Így kezdte a beszélgetést Fazekas Vivien, aki hosszú és fájdalmas hónapok után döntött úgy, hogy nem folytatja tovább a házasságát Molnár Gusztávval. A színészről néhány hónapja derült ki, hogy bipoláris depresszióval és súlyos alkoholproblémával küzd, amiből úgy tűnik, jelenleg nincs számára kiút. Elvonóra ment, de rövid idő után feladta. 

Ahogy felesége, Vivien is feladta a küzdelmet, és a szakítás mellett döntött. Azt mondta, nem árult zsákbamacskát. Nyíltan megmondta férjének, ha nem hagy fel az itallal, nem marad vele.

Mi mondtuk neki, hogy menjen, mi megkerestük a helyet, mi próbáltuk ebben támogatni, szerettük volna, ha meggyógyul. De az, hogy két és fél, három hétig minden nap azt hallgattuk tőle, hogy neki ez a hely nem megfelelő, szeretne kijönni, szeretne továbblépni, az számomra olyan meglepetés volt, hogy tulajdonképpen ott kellett rájönnöm arra, hogy a gyógyulását valószínűleg én szerettem volna jobban, nem pedig ő. És nem árultam zsákbamacskát, tehát bementem és elmondtam neki, hogy ha kijössz, az a te döntésed, de az már nem közös döntés lesz. Ez a te életed, a te utad, viszont ezen az úton én tovább nem tudlak téged kísérni.

–  mondta Vivien.

Fazekas Vivien úgy érzi, ő akarta jobban férje gyógyulását
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Mindent elsöprő szerelemnek indult az övék – 2020 februárjában ismerkedtek meg, és ugyanabban az évben, szeptemberben már össze is költöztek. Első közös interjújukban éppen azt emelték ki, hogy úgy érezték, kapcsolatuk komoly alapokra épül. Megismerkedésükkor Gusztit már egy ország kedvelte, a Drága örökösök Szlávenjeként lopta be magát a nézők szívébe. Korábban több mint 20 magyar produkcióban szerepelt, de a sorozat hozta meg számára az igazi áttörést.  

Aztán jött a pandémia, és Guszti nehéz helyzetbe került. Színészként nem volt állandó munkája, így a közösségi oldalain kért segítséget. Ott keresett munkát. Akkor arról mesélt, hogy a napi betevő beszerzése is problémát okoz. Vivi még ekkor is mindenben támogatta szerelmét. Az ő keresetéből próbáltak boldogulni. Majd négy hónappal később megdöbbentő hírek láttak napvilágot – Gusztáv volt felesége azt állította, a színész bántalmazta közös gyermeküket. 

Vivien azt mesélte, ezután kezdődtek az alkoholproblémák, de leginkább az utolsó fél év viselte meg.

Amikor már nem nagyon volt nap arra, hogy jó legyen valami, mindenben a negatívumot találtuk meg. És hiába akartunk közös erővel meggyógyulni, én azt vettem rajta észre, hogy neki ez így kényelmes, neki ez így jó, és ezt a gyógyulást  80 százalékban inkább én szeretném

–  emlékezett vissza Vivien.

Idén tavasszal aztán újabb nehézséget kellett leküzdeniük. Vivien 11 hetes terhes volt, amikor elveszítette közös kisbabájukat. Ezt a tragédiát már nem tudták átvészelni. Vivi a sikertelen elvonó után minden kapcsolatot megszakított Gusztival. A színész múlt héten az Instagramon kért bocsánatot egykori szerelmétől, de azóta ez a bejegyzés már nem elérhető. Vivi azt mondta, nem egy poszttal kellett volna bizonyítania, hogy mennyire szereti őt.

Fazekas Vivien úgy érzi, ő akarta jobban férje gyógyulását
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Mivel ő színész, pontosan tudja, hogy hogyan kell hatni az emberekre. A kedvenc versemet idézte, ami egy csodálatos szerelmes vers. De az a helyzet, hogy nem a médiából szerettem volna értesülni arról, hogy ő szeret, vagy hogyan szeret engem, hanem ezt akkor kellett volna megmutatnia, amikor együtt éltünk, és én fogtam a kezét. Én tényleg úgy gondoltam, hogy ez egy jóban-rosszban kapcsolat lesz, bármiben támogatom, és a végsőkig elmegyek vele, de valahogy ő nem haladt velem ezen az úton sajnos

–  fogalmazott.

Vivien kénytelen volt meghúzni egy határt, és úgy döntött, hogy mostantól csak szeretteire és saját magára koncentrál. Jelenleg nem lát esélyt a békülésre, de reméli, hogy Gusztinak lesz elég ereje a változásra. 

#Fókusz#Bulvár#fazekas vivien#molnár gusztáv#szakítás#válás#rtl#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk