Reggeli

„Most lett kerek egész a családunk” – Nádai Anikóék gyermeke 3 hetes, Hajmásy Péter büszkén mesélt élményeiről

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 11:18

Nádai Anikó kétszeres anyuka lett, kisfia Alex már 3 hetes múlt. A büszke apuka, Hagyma, azaz Hajmásy Péter a Reggeliben mesélte el, hogyan telt élete eddigi legszebb pár hete.

 

Hajmásy Péter sokat ugyan nem alszik, de ezt jó fáradtságnak nevezi. A büszke apuka élete három hete változott meg, akkor jött világra Nádai Anikóval közös gyermekük, a kis Alex. Apás szülés volt, Hagyma végig bent volt szerelmével, és mivel császárral született meg a baba, és Anikó a sebe miatt kezdetben nehezen mozgott, Hagyma az otthoni teendőkből is kivette a részét. A szülés után fél órára odaadták neki az újszülöttet.

Vicces volt, mert mondták, hogy jöjjön apuka, aranyóra! Gondoltam, jó, hát még nincs aranyórám. Aztán odaadták fél órára a babát, és kimentek. Amikor kétperces apuka vagy, és fél óráig tartani kellett a babát, azért aggódtam, de egy csoda érzés volt

– mesélte a büszke apuka.

Anikó nagyobbik kisfia, Patrik imádja a kisöccsét, Alex a fürdetéskor csak akkor nem sír, ha testvére is ott van. A nevét is tőle kapta. Bár Anikó és Hagyma kezdetben Péternek akarták elnevezni a kisfiút, valahogy úgy érezték, hogy nem illik rá. Patrik először a Botondot, majd az Alexet javasolta, a szülők pedig egyből lecsaptak az ötletre.

Teljesen megváltoztak a mindennapok, nekem ők az elsők. Alex, Patyi és Ani a családom, és mindent értük teszek

– mondta.

Anikóék szívesen büszkélkednek kisfiukkal, de nem szeretnék mutogatni a közösségi médiában.

Hagyma most azt mondja, nem terveznek több gyereket, nem akar autót váltani, és szeretne a szerelmével is időt tölteni. Úgy érzi, így lett kerek egész a családjuk.

 

#Reggeli#RTL Klub#nádai anikó#rtl#Videó#hagyma#hajmásy péter#babavárás#Bulvár

Címlapról ajánljuk