KERESÉS search-close

hagyma

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hagyma"

VV vita: Tehetünk hagymát a rakott krumpliba?

A fiúk Zsuzsu gasztronómiai jártasságát tesztelték, mikor egy komoly elvi vita alakult ki arról, hogy kell-e hagyma a rakott krumpliba.

Beni felfedezett egy eddig mindenki számára ismeretlen ehető növényt a szigeten

Beni egy hagymaszerű növényre bukkant a Gazdag Szigeten, ami tökéletesen passzolt a babhoz. A Gagamba törzs tagjai nem győzték csodálni a srácot, aki felfedezésével egy pluszpontot szerzett magának a többiek szemében.

Macho praktika a ˝hagymaátok˝ ellen

Kirchknopf Gergő elárulta, mi a legjobb módszer a könnyezés ellen. Az biztos, hogy ő nem az úszószemüvegre esküszik...

A séfasszony női praktikákkal irányítgatta Győzőéket

Anna folyamatosan dicsérte a fiúkat, puszikat dobált nekik, hogy harmonikusan tudjanak együtt főzni. Meg is lett az eredménye: Győző és András szót fogadtak nekik. A tálaláskor pedig már mindannyian kacagtak, a különös formájú ételük láttán.

Gyilkos karamell ropogós és só-cukor zavar a kóstoláson!

Az első feladatban hagymás főételeket és desszerteket kellett alkotniuk a csapatoknak, az elkészült ételeket pedig a zsűri értékelte! Voltak izgalmas elemek a tányérokon, amiken a zsűritagok szeme és foga is megakadt.

A zöld csapat hagymás ételei

Zé kedvenc része a főelem volt, hiszen Győzőék nagyon szépen töltötték meg a szüzet. A desszertnél azonban már akadtak veszélyes elemek... Nézd meg itt a kóstolást!

Nő uralom: a kék csapatban nem volt kérdés, ki a konyhafőnök!

Kati konkrét elképzeléssel és nagy elvárásokkal vágott bele az első feladatba. Ervint és Steve-t végig irányította, próbálta az ételeik minden részletét ellenőrizni! Persze, még így is bevillant egy kis cukor-só para!

A kék csapat hagymás ételei

A Séf szerint Kati nagyon jól irányította a csapatot, azonban a tőkehal bőrével nem volt elégedett. Hogy miért történt a só-cukor fiaskó? Ez is kiderült a kóstoláson!

Hagymából főétel és desszert? A Séf adott némi inspirációt!

Az első feladatban mindenhol hagyma volt a konyhában: mielőtt a versenyzők megijedhettek volna, Sárközi Ákos adott némi ötletet a feladathoz a saját hagymás ételével.

Bence hasznos trükköt mutatott Zitának

Amíg Rita klopfolta a húsokat, Zita a hagymát pucolta. A műsorvezető aztán jófej akart lenni, és azt tanácsolta Zitának, hogy vegyen vizet a szájába, és akkor nem fog sírni a hagymától, de Mariann rendre utasította.  

Aurelio szerint a vöröshagyma fehér, a lilahagyma pedig vörös

Márta arra kérte Aureliot, hogy pucolja meg a hagymákat, de ő kicsit összezavarodott, ugyanis nem tudta, melyik hagymával kezdje. Bence aztán megkérdezte Aureliotol, milyen hagymát tart a kezében, és kiderült, hogy a nagyszájú srácnak fogalma sincs, melyik a vöröshagyma, és melyik a lilahagyma.

Vivi mellére csipeszt, Dávid szájába hagymát

Dávid és Vivien ismét összecsaptak, ám ezúttal vicces és olykor kellemetlen feladatok bevállalásával.

Adri feltalálta a hagymaszag ellenszerét?

Kabát Peti hiába mosta meg egymás után ötször a fogát, a szájából áradó hagymaszag nem csillapodott. Adri ezért kénytelen volt kitalálni egy tuti praktikát a bűz ellen. Erre még Kabát sem számított!

Radócz Peti küzdelme Valkó Esztiért

Valkó Eszter párja, annak ellenére, hogy refluxos, simán megette a hagymákat, amik elé kerültek, azonban a keze nem bírta a fájdalmat, amit a jeges víz okozott.

Hagyma reszelés nokedliszaggatóval?

Kati a gyorsabb munka érdekében azt tanácsolta fiának, hogy reszelje le a hagymát, de Norbi reszelő helyett nokedliszaggatóval esett neki a feladatnak.

Lali ezt tényleg a szájába vette?

Lalit egyáltalán nem zavarta, hogy ellenfelei mit csinálnak vele a feladat végzése közben. Ugyan Balázs utasításának eleget tett, de a műsorvezető valószínűleg nem pont így gondolta...

Hagymás krumplis lepény szardellával fűszerezve

Tóth Marci és Wossala Rozina receptje

Már csak két nap és kiderül ki lesz a Konyhafőnök

Újra csapatban dolgoztak a versenyzők. Rozina nagy örömére ő választhatta ki csapattársát, Marcit. Így az ellenfelük Kálmán és Ati voltak.

A hagyma boldoggá tesz?


szerző:
2011.09.18. 06:34
A hagyma boldoggá tesz?

A hagyma adja a "legboldogabb" étélményt - legalábbis a briteknek -, megelőzi még a csokoládét és a burgonyaszirmot is.

Megkönnyezte rekordját


szerző:
2011.09.10. 06:40
Megkönnyezte rekordját

Kevesebb mint 8 perc alatt tisztított meg 10 kilogramm vöröshagymát a verseny leggyorsabb résztvevője.

Fokhagymával az influenza ellen


szerző:
2009.10.28. 12:59
Fokhagymával az influenza ellen

Nyílt parancsban rendelték el, hogy az étrendben növeljék a vörös- és fokhagyma arányt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való