Reggeli

Fazekas Vivien: Nagyon szíven ütött, hogy Guszti mégis feladta

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 11. 9:59

Nem árult zsákbamacskát, egyértelművé tette a színésznek, hogy ha idő előtt elhagyja a rehabilitációs központot, akkor nem tudja tovább támogatni.

Fazekas Vivien nemrég egy bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy végleg szétmennek férjével. Molnár Guszti azóta már nyilvánosan is bocsánatot kért, hogy Vivien mit szólt ehhez, arról a Reggeliben mesélt.

A körülményekhez képest jól vagyok, próbálok fókuszálni a családomra, a kisfiamra

– kezdte Vivien. Úgy gondolja, minden segítséget megadott a színésznek az elmúlt két, és az elmúlt fél évben is.

Családjával együtt rehabilitációs központot kerestek az alkoholproblémákkal küszködő Gusztinak, de három hét után mégis távozott onnan.

Én nem árultam zsákbamacskát, elmondtam, hogy ha idő előtt kijön, akkor én a továbbiakban nem tudok neki támogatást adni

– fogalmazott.

Valahol nagyon szíven ütött, hogy mégis feladja ezt az egész dolgot.

Közös jövőt terveztek maguknak, azt akarták, hogy Guszti visszakerüljön a médiába, ismét azzal foglalkozzon, amit szeret, közös gyermeket szerettek volna, nyaralást, házvásárlást terveztek. 

De az első és legfontosabb az lett volna, hogy mi boldogok legyünk.

Vivien szerint volt párjában „van egy törés”, amit gyerekkora óta cipel magával. Szerinte történtek vele olyan dolgok, ami miatt nagyon rosszul kellene éreznie magát, példaként említette, hogy amíg a színész a rehabilitációs központban volt, ő vette át a férfi közösségimédia-felületeinek a kezelését, melynek során megdöbbentő dolgokat látott az üzenetei között.

Rettenetes volt azzal szembesülni, hogy reggel beszéltünk telefonon, hogy segítsek neki, aztán délután egyszer csak azt olvasom, hogy ő kihez, hova tart és mit szeretne ott csinálni

– mondta Vivien, aki szembesítette is a színészt ezzel, de azt mondta, hogy nem emlékszik rá.

Annyi késdöfés jött a hátamba, hogy köszönöm szépen, meghúztam a lélektani határt. (…) Az, hogy mi lesz vele, csak rajta múlik. Mindennap mást érez, mást gondol, 35 éves felnőtt ember, hozzon meg egy határozott döntést. Nagyon kívánom neki, hogy szedje össze magát, legyen boldog élete 

– üzente Vivien, aki néhány év múlva szívesen megiszik egy kávét volt párjával, elbeszélgetne vele arról, hogy mit miért csinált, de csak akkor, ha már teljesen meggyógyult. 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#rehabilitáció#alkoholizmus#szakítás#válás

Címlapról ajánljuk