Gyerekpszichológus: A szorzótábla helyett azt tanítsuk meg az iskolába készülő gyereknek, hogy hogyan kösse be a cipőfűzőjétNincs sok hátra, hamarosan kezdődik az iskola, az óvodások első osztályba mennek. A szülők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy írni-olvasni tanítják a gyerekeket, vagy épp a szorzótáblát magoltatják velük. A szakértő szerint azonban nem ez jelenti a felkészítést. Érdemesebb lenne a váltásra felkészíteni őket, ezt pedig egészen apró, az önállóságra nevelő praktikákkal érhetjük el. És a nyár végén már érdemes visszatérni az őszi menetrendbe.
Reggeli

Gyerekpszichológus: A szorzótábla helyett azt tanítsuk meg az iskolába készülő gyereknek, hogy hogyan kösse be a cipőfűzőjét

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 5. 9:23

Nincs sok hátra, hamarosan kezdődik az iskola, az óvodások első osztályba mennek. A szülők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy írni-olvasni tanítják a gyerekeket, vagy épp a szorzótáblát magoltatják velük. A szakértő szerint azonban nem ez jelenti a felkészítést. Érdemesebb lenne a váltásra felkészíteni őket, ezt pedig egészen apró, az önállóságra nevelő praktikákkal érhetjük el. És a nyár végén már érdemes visszatérni az őszi menetrendbe.

 

#Reggeli#RTL Klub#gyerekpszichológus#iskola#iskolakezdés#rtl#Videó

Címlapról ajánljuk