Reggeli

Nem volt B-terv Justin Bieberre

rtl.hurtl.hu

2022. július 21. 8:31

Kádár Tamás fesztiválszervező volt a Reggeli vendége, ahol a Sziget fesztivál előkészületeiről mesélt.

Hetekig ment a találgatás, hogy Justin Bieber lemondja-e a fellépését a Sziget fesztiválon a betegsége miatt, a sztár azonban néhány napja úgy döntött, megtartja a koncertjét. Kádár Tamás, a fesztivál szervezője elmondta, hogy Bieber hatalmas show-val készül, így a rajongók fantasztikus élményre számíthatnak. Hozzátette: eddig is folyamatosan kommunikáltak az énekes stábjával a betegsége miatt, és bizakodóak voltak, így nem is készültek B-tervvel arra az esetre, ha nem épülne fel, és lemondaná a fellépését.

A Sziget fesztivál 2 év kihagyás után tér vissza, és a szervezők még megszokottnál is nagyobb durranással készülnek. Idén például egy új helyszín is lesz: a dropYard fog helyet adni a hip-hop, rap és trap műfajoknak, ahol a rapperek a saját nyelvükön fognak előadni.

Egy rap Bábel-tornyát képzeltünk oda


– mondta Kádár Tamás, és kiemelte, hogy így nem az angol nyelv fog dominálni, és a műfajok magyar képviselői is jelen lesznek.

A szervező hozzátette, hogy természetesen idén is minden helyszín, ami már megszokott, vagy éppen újdonság, a zenei sokszínűséget fogja képviselni.

A nagyszínpadon a nemzetközi előadók mellett 4 magyar sztár is fellép majd. A Random Trip, a Carson Coma, Azahriah és a Bagossy Brothers Company is a nagyszínpadon fog előadni és mindegyikük valami különleges produkcióval készül.

#Reggeli#rtl#RTL Klub#kádár tamás#sziget#fesztivál#justin bieber#koncert#szórakozás#programok

Címlapról ajánljuk