„Nem merik bevállalni a régi rajongók, hogy nekik is tetszik” – a Tankcsapda elégedett a BAZ+ című, BSW-vel közös számukkalÉv végére pedig újabb nagy dobásra készülnek, és újra keményebb irányba fordulnak. Talán, mint az éppen 30 éve megjelent Legjobb méreg című albumukon. A zenekar tagjai a Reggeliben azt mondták, 33 éve ugyanazzal a lendülettel koncerteznek.
Reggeli

„Nem merik bevállalni a régi rajongók, hogy nekik is tetszik” – a Tankcsapda elégedett a BAZ+ című, BSW-vel közös számukkal

rtl.hurtl.hu

2022. július 19. 10:18

Év végére pedig újabb nagy dobásra készülnek, és újra keményebb irányba fordulnak. Talán, mint az éppen 30 éve megjelent Legjobb méreg című albumukon. A zenekar tagjai a Reggeliben azt mondták, 33 éve ugyanazzal a lendülettel koncerteznek.

30 éve sem tudták megmondani, és a mai napig fogalmuk sincs róla, hogy mi a Legjobb méreg című lemezük sikerének a titka, de nagyon örülnek, hogy az emberek most is ugyanúgy szeretik az 1992-ben megjelent dalokat.

A koncerteken alapvetően nem sok dalt játszanak erről a lemezről, kedd esti erdélyi fellépésükön is csak pár dal csendül majd fel róla. Ez szerintük azt mutatja, hogy bőven akadnak azóta is jó számaik.

A zenekarnak az elmúlt 30 évben rengeteg olyan dala, lemeze jelent meg, amit az emberek legalább ennyire szeretnek, így aztán bőségesen tudunk válogatni


– mondta a Reggeliben a zenekar frontembere, Lukács Laci.

Legutóbb megjelent, BSW-vel közös daluk nagy port kavart, amiről a Fókusz is készített riportot. A zenekar dobosa, Fejes Tamás szerint egyszerűen csak

nem merik bevállalni a régi rajongók, hogy nekik is tetszik.


A céljuk, hogy ezzel a dallal felkavarják a koronavírus utáni állóvizet, egyértelműen megvalósult. Fejes elmondása szerint számukra ez egy médiageg, egy jó zenei kirándulás volt. Most azonban újra a keményebb oldalukra gyúrnak, Carpe diem munkacímű legújabb dalukhoz már leforgatták a videoklipet Mucsi Zoltánnal.

Itt azonban nem állnak meg, izgulhatnak a Tankcsapda rajongók és készülhetnek az újságírók is.

Nagyon komoly dolgokkal készülünk az év végére és jövő tavaszra is 

– mondta Fejes Tamás a Reggeliben.

A zenekar a héten még Debrecenben, a Campus Fesztiválon, szombaton pedig Bánkon lép színpadra.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#tankcsapda#album#jubileum#30 év#bsw#robbantás

Címlapról ajánljuk