Fókusz

Miért annyira meghökkentő a Tankcsapda és a BSW legújabb klipje?

Fodor BiankaFodor Bianka

2022. június 7. 19:58

Felrobbantotta az internetet a Tankcsapda és a BSW új dala és a hozzá forgatott klip. A B*z+ című szám sokaknál kiverte a biztosítékot: volt, akinek a káromkodás nem tetszett, és olyanok is voltak, akik azon akadtak ki, hogy a Tankcsapda összeállt egy merőben más stílusú bandával. A Fókusz stábja mindkét zenekar frontemberét megkérdezte arról, hogy nekik mi a véleményük a közönség reakciójáról.

A dal és a hozzá tartozó klip alig néhány napja jelent meg, de máris súrolja a kétmilliós megtekintést a legnagyobb videómegosztón, ahol a felkapott tartalmak között az első helyen áll. A reakciók viszont felemásak: van, aki habzsolja, más nem bírja megemészteni. A kollaboráció már önmagában is meghökkentő:

A Csapda soha senkivel nem csinált közös produkciót, és nyilvánvalóan két teljesen különböző világot kötünk össze. Ugye mi ezt a mainstream pop-rapet képviseljük jelenleg, a Csapda meg egy 32 éve létező, ősfanokkal rendelkező legenda. 

– mondta a BMW frontembere a Fókusznak. A Tankcsapda frontembere, Lukács László is ütősnek tartja a közös számot:

A Tankcsapda erősen beletette magát, rányomta a bélyegét, ha úgy tetszik, és ez egyébként azért történhet meg, mert azt gondoltuk, hogy ez valóban olyan dal, ami kitolhatja a Tankcsapda zenei határait – amit amúgy is szeretünk tágítani időnként, néhány ember szerint néha túl is lépünk a saját határainkon, illetve, amit ők gondolnak a határainknak.

 

A Tankcsapda inkább a negyvenes korosztályt szólítja meg, míg a BWS a tinik kedvence. Talán ezért is akadtak ki a határtágításon a Tankcsapda-ősrajongók. Hogy mennyire volt jó ötlet a popot a rockal párosítani, mindenki maga döntse el.

 

#Fókusz#Bulvár#tankcsapda#bws#rajongók#kiakadtak

Címlapról ajánljuk