Reggeli

„Megtanultam közszeméremsértés nélkül előkapni a cickót” – Pintér Ada szerint sokkal sértőbb dolgokat is látunk az utcán, mint egy szoptató anya

rtl.hurtl.hu

2022. július 15. 9:50

A világ legtermészetesebb dolga, azonban mai napig nagyon megosztó téma a szoptatás: vállaljuk nyíltan, vagy rejtőzködjünk? Erről posztolt a napokban Pintér Ada műsorvezető, aki a Reggeliben bővebben is kifejtette álláspontját a témáról.

Ada nem is gondolt bele, hogy ekkora visszhangja lehet a posztjának, amikor megosztotta a véleményét a nyilvános szoptatásról az Instagramon. Az utóbbi időkben megváltozott a hozzáállása a szoptatáshoz, hiszen mint mondja, az ember alapvetően szégyenlős és nem szeretné mutogatni magát. Viszont onnantól fogva, hogy valaki életet adott egy gyereknek, a prioritás megváltozik. 

Amikor Ada kislánya megszületett, előre eltervezte a szoptatás rendjét, ám hamar kiderült, hogy Freya akkor fog enni, amikor akar, ehhez pedig neki kell alkalmazkodnia. Ha éppen az erdőben sétálnak, vagy egy étteremben esznek, akkor is az az elsődleges, hogy megeteti a kislányát.

Takargattam magam, félrevonultam, stresszeltem, hogy mit fognak szólni. Megtanultam úgy öltözködni, hogy anélkül tudjam előkapni bárhol a cickót, hogy közszeméremsértésért bevigyenek


– írta a közösségi oldalán megosztott bejegyzésben.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#pintér ada#szoptatás#anya#gyerek#gyerekvállalás#nyilvános#instagram

Címlapról ajánljuk