Reggeli

Már csirkéket is nevel a vegetáriánus Bódi Sylvi

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 12:08

Bódi Sylvi új fába vágta a fejszéjét: tyúkokat nevel

Sylvi jelenleg egy Balaton-parti faluban él, egy ideje pedig elmélyült a zöldségtermesztés és a veteményezés rejtelmeiben. Most pedig szintet lépett: tyúkokat kezdett nevelni.

A Reggeliben azt mesélte, régen kirobbantani se lehetett az ágyból 8 óra előtt, viszont amióta csirkéi és tyúkjai vannak, mindennap 5 és 6 óra között kel. Eleinte azt hitte meg fogja viselni a korai kelés, de szerencsére könnyen hozzászokott.

Már így ugrok ki reggel az ágyból, és ilyen izgatottsággal megyek hátra

– mondta a modell, aki régóta vegetáriánus, így nem a húsuk miatt tarja a madarakat, tojást viszont fogyaszt. Azt mondta, ő nem csak húsvétkor, hanem minden nap tojásvadászatot tart.

A szárnyasok annyira jól érzik magukat nála, hogy lassan ki kell akasztania az eladó kiscsibe táblát. Jelenleg 43 baromfival él együtt és azt mondja, nagyon nehéz lesz majd elbúcsúzni tőlük, de előbb-utóbb ez elkerülhetetlen lesz.

„Csirkéket nevelek és földet turkálok” – Bódi Sylvi édenkertként tekint vidéki otthonára

Bár többen riogatták vele, hogy a madarak majd szétkaparják a kertet, Sylvi nem ezt tapasztalja. Elmondása szerint a pusztítás helyett egyenesen besegítenek neki, mert felcsipegetik a rovarokat, a növényeket és zöldségeket azonban nem bántják.

A Reggeliben azt is elárulta, hogy bár a munkái miatt szokott Budapesten járni, egyáltalán nem hiányzik neki a főváros. Beleszeretett vidék nyugalmába.

Reggel kimész a harmatos fűbe, és sétálsz, leszeded a friss paradicsomot meg az uborkát

– mondta, majd hozzátette: otthona egy igazi kis édenkert számára.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Bulvár#bódi sylvi#vidék#kert#földművelés#baromfi#tojás#boldogság

Címlapról ajánljuk