Reggeli

Molnár Guszti alkoholbetegsége miatt elköltözött otthonról, de nem váltak el Vivivel, mentik a házasságukat

rtl.hurtl.hu

2022. július 5. 10:36

Molnár-Fazekas Vivien az elmúlt időszak nehézségeiről mesélt a Reggeliben. Elárulta, miért döntöttek úgy, hogy Guszti különköltözik, és mennyi esélyt lát arra, hogy rendeződjön a kapcsolatuk. Azt mondta, a körülményekhez képest jól vannak, mindennap beszélnek egymással.

Nem olyan régen még attól volt hangos a sajtó, hogy a Nyerő Páros egykori szereplői, Molnár Guszti és Vivi elválnak, és már külön is költöztek. A válás hírét cáfolták a Fókusznak, de azt nem tagadták, hogy egy ideje már nem élnek együtt.

Vivi most arról beszélt a Reggeliben, hogy azóta is folyamatosan tartják a kapcsolatot, és közös döntésük volt, hogy Guszti elköltözik a szüleihez. Felesége azt mondta, hogy ráébredtek, hogy a problémákat nem tudják egyedül megoldani, ezért 

úgy döntöttünk, hogy egy hosszú távú megoldást és egy szakmai segítséget kell választanunk annak érdekében, hogy a mi kapcsolatunk egy jó pár hónap vagy év múlva vállalható és folytatható legyen.


A Reggeliben arról is beszélt, hogy Guszti nem volt képes feldolgozni az elmúlt év megpróbáltatásait, ezért ismét az alkoholhoz nyúlt, a probléma pedig akkorára nőtt, hogy már nem volt képes kezelni.

Sokat sérültünk mind a ketten, és neki ott van a helye, egy olyan közösségben, ahol tudnak neki segíteni.


Vivi szerint Guszti is nagyon jól tudja, hogy az alkohol nem old meg semmit, és nem is akarja ezt csinálni.

Pont ezért állapodtunk meg abban, hogy fontos a szerelmünk, fontos a házasságunk, fontos az életünk, fontos az ő szakmai sikere, fontos a sok kapcsolat az életében, úgyhogy végre belátta, hogy ez nem mehet tovább, és neki igenis szakmai segítségre van szüksége, és nagyon örülök neki, hogy eljutottunk odáig, hogy remélem, ezt igénybe is fogjuk tudni venni.


Vivinek teljesen újra kellett terveznie az életét. A nyáron sok időt fog tölteni kisfiával, amikor pedig nem vele lesz, igyekszik megvalósítani azokat, amikről már régóta álmodik. Augusztusban például egy hátizsákkal Olaszországba utazik.

A lelkemmel szeretnék foglalkozni, és semmi más nem érdekel, csak hogy menjek és lássak


– mondta Vivi a Reggeliben. Bár most az eddigieknél is nehezebb időszakon mennek keresztül, bízik abban, hogy idővel sikerül megoldaniuk a problémákat, de a munka nagy része már Gusztin múlik.  

Még mindig hiszek a mi szerelmünkben, hiszek egy kapocsban, ami minket összeköt. Ez az egész most már rajta múlik, hogy ő ezt hogyan gondolja


– tette hozzá. Azt mondja, ott biztosan nem tudják majd folytatni, ahol abbahagyták, de mind a ketten hisznek benne, hogy működhet a kapcsolatuk, ha mindent újra fel tudnak majd építeni az alapoktól. Vivi elképzelése szerint egy év biztosan lesz, mire kiderül, hogy valóban van-e jövője a kapcsolatuknak.

#Reggeli#RTL Klub#rtl#fazekas vivien#molnár gusztáv#párkapcsolat#válság

Címlapról ajánljuk