Reggeli

„Lehet, nem fogják szeretni” – popdallal jelentkezett Alee

rtl.hurtl.hu

2022. június 21. 11:35

„Ez vagyok én” – üzente kritikusainak.

Az X-Faktor tavalyi győztesétől megszokott hangzásvilághoz képest vidám, könnyed popdallal jelentkezett Alee, amelynek klipjét a Reggeliben mutatta meg először. 

A szám címe Dilemma, és arról szól, „amikor van két ember, akik nagyon szeretik egymást, de a sok csalódás hatására félnek nyitni egymás fele, nem tudnak bízni egymásban, majd a végén nyer a szerelem, és mégis nyitnak egymás iránt”. 

Alee szerint egyébként ő maga is egy dilemmázós személyiség. Az elmúlt időszakról elmondta, az X-Faktor után felívelő sikertörténetnek indult a pályája, de voltak hullámvölgyek, és úgy érzi, ezzel az új számmal ismét fent lehet. 

Elárulta, benézett az X-Faktor új évadának válogatójába, amit már forgatnak, és bár kulisszatitkokat nem árulhatott el, szerinte „nagyon izgalmas lesz”. Szerinte a versenyzők úgy kerülhetik el az „egyszer fent, egyszer lent” érzést, ha nem bolondítja meg őket a hirtelen jött siker, és ha nem stresszelnek rá arra, hogy mi lesz.

„Mára jutottam el arra a pontra, hogy teljesen el tudom tenni azokat az embereket, akik negatívan állnak egy-egy oldalamhoz, inkább megmutatom azokat az új oldalakat, és nem érdekelnek a vélemények. Egyszerűen ez vagyok én, élveztem megcsinálni, szeretem ezt a zenét, a szöveg leír teljes mértékben, és lehet, hogy nem fogják nagyon sokan szeretni, és meg fogom kapni, hogy csak a pénzért csinálom, de önmagamat adom, és ez a legfontosabb” – üzente Alee. 

 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Bulvár#klippremier#alee#X-Faktor#pop#rap

Címlapról ajánljuk