Reggeli

Rácz Jenő Thomas Anders zenéjéért, Fördős Zé pedig a hajáért rajong

rtl.hurtl.hu

2022. június 17. 11:13

Csütörtökön Vajda Luca és Varga Patrik jutottak A Konyhafőnök döntőjébe. Nem akárkinek kellett bizonyítaniuk, mivel az adásnak különleges vendége volt, a Modern Talking egyik tagja, Thomas Anders értékelte az ételeket. Rácz Jenő rajongója az együttesnek, Zé pedig az énekes haját irigyli.

A Modern Talking zenéjére érkezett meg a Reggeli stúdiójába A Konyhafőnök két zsűritagja. Rácz Jenő és Förős Zé a csütörtöki adás kapcsán elmesélték mennyire más volt a legkör attól, hogy egy külföldi sztár is zsűrizett. Thomas Anders fizimiskáját sem hagyták szó nélkül. 

Én irigyeltem a séróját, ott álltam mellette, hogy de rohadt mázlista.

– mondta Zé, aki a Fináléról is mesélt.

Szerinte sokan megérdemelték volna, hogy bejussanak A Konyhafőnök döntőjébe, de ilyenkor már egy apró hiba is elég, hogy kiessenek a versenyből. Rácz Jenő is hasonlóan vélekedett, viszont Lucában szerinte megvolt az erő, hogy átlendüljön a nehézségein. Nagyon jól bírta a stresszt.

A séfek az utolsó percekig ott vannak a versenyzőiknek. Ezzel kapcsolatban Jenő reagált a nézők kommentjeire, akik amiatt háborogtak, hogy a séf túl sokat segít Lucának. Rácz Jenős erre úgy reagált, hogy mindenki másnak is ennyit segítene, ha az ő versenyzője lenne.

Zé pedig kérdésre válaszolva eloszlatta a kételyeket, miszerint hamarosan apuka lesz. A Konyhafőnök zsűritagja azt mondta, sem esküvőt, sem gyereket nem terveznek még a párjával. Örök mozgásban van, Szlovéniából jött, Franciaországba megy, hogy siklóernyős szenvedélyének hódolhasson. Ezért is kezdett bele élete első fogyókúrájába, 1 kilót kellett leadnia, ami sikerült is neki.

#Reggeli#RTL Klub#fördős zé#rtl#A Konyhafőnök#rácz jenő#finálé#vajda luca#varga patrik

Címlapról ajánljuk