Reggeli

Hevesi Tamás: A németek ellen kisebb az esélyünk, de az olaszokat ugyanúgy elkaphatjuk

rtl.hurtl.hu

2022. június 16. 9:58

4-0-ra nyert a magyar labdarúgó-válogatott az angolok ellen. 69 évet kellett várni ekkora sikerre! A Nemzetek Ligája halálcsoportjában jelenleg megelőzzük a németeket, az olaszokat és az angolokat. Hevesi Tamással elemeztük a meccset a Reggeliben.

Hevesi Tamást sokan első sorban énekesként ismerik, pedig komoly szerepet tölt be az életében a foci is. Edzőként is dolgozik, a Borsod megyei bajnokságon Mezőkövesd 2-es csapatának volt a vezetőedzője, kollégái szavazatai alapján pedig az év edzője díját is elnyerte.

Ember nem lett volna, aki megtippeli ezt az eredményt.

Így emlékezett meg a válogatott elképesztő eredményéről. Hozzátette: a magyar válogatott felkerült a nemzetközi térképre. A sikerben óriási szerepe van Marco Rossi szövetségi kapitánynak is, aki remekül összerakta ezt a csapatot, és mindig figyel rá, hogy a földön tartsa őket.

Nagyon szerencsés, hogy van ez a lipcsei különítmény. Gulácsi a kapuban, Orbán Willi a védelemben, és Szoboszlai Dominik, aki most a legértékesebb magyar játékosunk. Ez a három magyar játékos egy csapatból érkezik.

Hevesi Tamás szerint most ütközött ki igazán, hogy az angol nemzeti válogatottban kevés a kreatív játékos, az angol bajnokságot a külföldi focisták teszik a legjobbá.

A következő mérkőzés szeptemberben lesz. Legközelebb a németek ellen játszunk. Hevesi úgy látja, a német válogatott ellen kisebb az esélyünk a győzelemre, de az olaszokat itthon még elkaphatjuk.

 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Sport#foci#hevesi tamás#nemzetek ligája

Címlapról ajánljuk