reggeli

„U-ú Fanta Diálló” – Pákó új dalt hozott, táncra perdült, és megmutatta apukáját is

rtl.hurtl.hu

2022. május 19. 9:27

Igazán erős volt a csütörtök reggel a Reggeliben. Belehallgattunk Fekete Pákó legújabb dalába a Fanta Diallo-ba, és videón láthattuk az énekes apukáját is, akitől úgy tűnik sok mindent örökölt Pákó.

Zene, tánc, jó hangulat. Ha Pákó érkezik a stúdióba abból mindig valami őrült dolog kerekedik ki. Csütörtökön Lajsz András keverte a koktélokat, amikor Pákó táncra perdült és megmutatta hihetetlen mozgáskultúráját.

Az új dala egy volt szomszédjáról szól, Fanta Diallo-ról, aki Pákó elmondása szerint egy gyönyörű nő. Sokat jár a fejében Afrika és az ott hagyott családja, szeretteivel már évek óta nem találkozott személyesen. Pákó 79 éves édesapja videóüzenetet küldött születésnapjáról, ebből kiderült, hogy az énekes kitől örökölte tökéletes mozgását.

A család hiányát kárpótolja kedvese, akivel nagyon boldogok együtt. A tanítónő sokszor kijavítja Pákó beszédhibáit, amiért ő nagyon hálás. Lehet Pákó új dalszövegét is átnézhetné, amit amúgy nem lesz nehéz megtanulni, így könnyen a nyár slágerévé válhat. Aki kedvet érez az énekléshez, annak hajrá:

Fanta Fanta Fanta
Igen Szeretlek
Nagyon szeretlek
Hey, Hey Fanta Diállo
U, Ú, Fanta Diállo

Édes Fanta Diállo
U, Ú Fanta Diállo
Fanta olyan, mint a napsugár.
Fanta egy angyal, aki a földön jár,
Fanta áltölelt, nem volt már remény.
Fanta csókjától, úgy elvesztem én.

Hey, Hey,  Fanta Diállo
U,Ú, Fanta Diállo
Édes Fanta Diállo
U,Ú.  Fanta Diállo

#reggeli#rtl klub#miller dávid#fekete pákó#papp gergő#klippreimer#új dal#afrika#család

Címlapról ajánljuk