Reggeli

A nyakából is csövek lógtak Rózsa Györgynek

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 10:19

Pánikra semmi ok, a beavatkozás jólsikerült. A népszerű tévés otthona kényelmében lábadozik, és amíg nem tudja elhagyni a lakást kreatív tevékenységgel üti el szabadidejét.

A legendás tévésnek nemrégiben elkezdett nehézséget okozni a lépcsőzés és alkalmanként enyhe szédülés fogta el. Mivel óvatos alkat, ezért egyből szakemberhez fordult, Merkely Béla alaposan ki is vizsgálta őt. A leletek eredménye alapján 

3-5 évre volt hitelesítve még a szívbillentyűje

– mondta Rózsa Györgynek az orvosa. Ekkor választás elé állították, szeretné-e a műtétet vagy sem. Eleinte hajlott rá, hogy nem tart igényt az operációra, végül a család meggyőzte őt, hiszen nemcsak lányával, de 1,5 éves unokájával is remek kapcsolata van, amit szeretne még sokáig élvezni.

Szerencsére ma már nevetve tud mesélni műtéti élményeiről Gyuri bácsi. Elmondása szerint a nyakától egészen a szívéig vezették le a katétereket, maga a műtő pedig olyan volt akárcsak egy űrhajó. Az operáció jól sikerült, de most még hosszú lábadozás vár rá. Amíg az ágyhoz van kényszerítve szeretné egy régi tervét megvalósítani: könyvet ír. Abban bízik, karácsonyra készen lesz a nagy mű.

#Reggeli#RTL Klub#papp gergő#rtl#rózsa györgy#lakatos márk#műtét#operáció#szívbillentyű#könyv#lábadozás

Címlapról ajánljuk