reggeli

Puskás Peti egyből tudta, ki lesz az új női zsűritag az X-Faktorban

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 11:25

X-Faktor, Biebers, faültetés. Mi jöhet még? Az énekes igazi ezerarcú polihisztor, aki most új szerepben próbálja ki magát, podcastot indít.

Puskás Peti kulisszatitkokat árult el az X-Faktor mentor castingjáról. Elmondása szerint Erika már az első pillanatban nagyon hevesen vetette bele magát a munkába. Az új mentor a castingon olyan tűzzel magyarázott még egy tévének is, hogy Peti biztos volt benne, hogy Herceg Erika lesz az új női tag.

A Puskás-Dallos házaspár élete viszont nem csak a zeneipar körül forog. Fontosnak tartják a klímaváltozás elleni küzdelmet is. Ezért létrehoztak egy kezdeményezést woodapest néven, melynek keretei között fákat ültetnek budapesti közterületekre.

nagy sikerekről számolhatok be

jelentette be az énekes. Már több tucat facsemetét ültettek el civilek és önkéntesek segítségével. Petit nagyon felvillanyozza, hogy mennyien állnak a jó ügy mellé, olykor-olykor meg is hatja az emberek segítő szándéka.

Peti örökmozgóságára újabb példa, hogy hamarosan egy podcast műsorban is találkozhatnak vele az érdeklődök. Szakértőkkel fognak olyan praktikákról, lehetőségekről beszélni, amik a hétköznapi emberek számára is lehetővé teszik, hogy felvegyék a harcot a klímaváltozás ellen.

#reggeli#rtl klub#papp gergő#puskás peti#lakatos márk#kite#puskás-dallos peti#x-faktor#dallos bogi#faültetés#mentor

Címlapról ajánljuk