Reggeli

Herceg Erika jól kezeli a kemény kommenteket

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 11:44

Az X-Faktor csütörtökön bemutatott mentora már alig várja az új kihívást, és hogy megmutathassa magát a magyar közönségnek is.

Erika Kárpátaljáról, Kisdobronyból származik, ahol 17 éves koráig élt. Utána Kijevben lakott, majd bejárta a fél világot. Az új mentor szintén egy tehetségkutatóban tűnt fel először.

Bár itthon eddig kevésbé volt ismert, az énekesnőt több mint 800 ezren követik az Instagramon. Eddigi pályafutásának csúcsa a VIA Gra volt. Ez egy olyan lányegyüttes, ahol a tagok időnként cserélődnek. Erika 7 évig volt részese a bandának, de az óriási sikerek ellenére nem volt mindig örömteli ez az időszak. Énekes kollégáival komoly konkurenciaharc volt köztük.

A hajam is le akarták vágni álmomban a lányok

– adott ízelítőt Erika abból, hogy milyen volt a viszony közte és kollégái között.

Az első felkérést az X-Faktor mentorságára 3 évvel ezelőtt kapta, de akkor még az aktív fellépések jobban érdekelték. Azt érzi, most jött el igazán az ideje, hogy tehetségkutatással foglalkozzon. Számára a tehetség mellett a szorgalom a legfontosabb, amit keresni fog a jelentkezőkben. Nem tagadja, hogy hajlamos a szigorúságra, de azt mondja, nem kell tőle félni.

Mióta bejelentették, hogy ő lesz az új mentortag az X-Faktorban, sorra kapja a gyalázkodó kommenteket is. Azt mondta, már megtanulta, hogy ezekkel nem kell fogalalkoznia, de a környezetét néha még megviselik a pocskondiázások.

#Reggeli#RTL Klub#papp gergő#rtl#X-Faktor#lakatos márk#mentor#herceg erika#viag ra#kárpátalja

Címlapról ajánljuk