Reggeli

Kóbor János lánya zenésznek állt

rtl.hurtl.hu

2022. május 5. 12:16

Az elmúlt időszakban több tragédia is érte az Omega zenekart, jelenleg pedig Molnár György Elefánt küzd betegséggel. Új Omega viszont nem lesz, jelentette ki határozottan a zenekar menedzsere Trunkos András.

A menedzser napi kapcsolatban van a lábadozó Elefánttal, aki most már túl van az operáción és már haza is mehetett. Az idén hatvanéves zenekar születésnapját Őriszentpéteren ünneplik majd meg, egy emlékkoncerttel. Fellép mások mellett: Nagy Feró, Hobo és Bródy János is. Mindannyian egy-egy kultikus Omega nótát fognak eljátszani. Trunkos András a későbbiekben legfőbb feladatának azt látja, hogy méltó módon kezelje a zenekar által felhalmozott hagyatékot, ami igen jelentős. 

A jövőben segítek, hogyha kell

Kóbor János családja nagyon megsínyli a frontember elvesztését. Még nem nagyon tudta feldolgozni apja elvesztését kamaszkorú lánya sem, aki úgy tűnik édesapja örökébe léphet, pedig apja óva intette őt attól, hogy a zenei pályát válassza. Trunkos András ennek ellenére úgy érzi, hogy kötelessége segíteni az ifjú tehetséget.

#Reggeli#RTL Klub#peller mariann#rtl#omega#papp gergő#zenekar#búcsúkoncert#emlékkoncert#kóbor jános

Címlapról ajánljuk