Reggeli

Manuel már hangol a fesztiválszezonra, ezúttal zenekar fogja kísérni

rtl.hurtl.hu

2022. május 3. 9:51

A haza zenei élet egyik legrangosabb elismerését a Fonogram-díjat sikerült bezsebelnie a Valmar feat Manuel formációnak.

A Valmar feat Manuel nyerte az Év hangfelvétele díjat, az Éget a nap című slágerrel. Az X-Faktor egykori versenyzője, Manuel a Reggeliben beszélt arról, hogy nagyon örülnek a díjnak, és rendkívül hálásak a közönségüknek.

Nem gondoltam volna, hogy mi fogjuk elvinni.


A jövőre vonatkozóan is vannak bőven tervei. A fesztiválszezonban már élőzenés formációval lép majd színpadra, hamarosan pedig megjelenik új albuma.

Már egy ideje dolgozik az albumon, ami az elmúlt fél évben már több megjelenési dátumot kapott, de azt mondja, most már tényleg csak a legutolsó simítások vannak hátra. Manuel nagyon maximalista, ezért nem hajlandó akárhogy kiadni a kezei közül dalait.

Ameddig nem érzem 100 százalékig teljesnek az egész produkciót, meg mindent, addig én nem szeretném megmutatni. Mindig is ilyen voltam.


Dalokhoz inspirációt az elmúlt két év élményeiből merített. Így főleg párkapcsolati kérdésekkel és a szakítás utána időszakról szóló dalok érkeznek majd.

#Reggeli#RTL Klub#miller dávid#rtl#manuel#szabó zsófi#X-Faktor#fonogram#éget a nap#koncert#zenekar#album

Címlapról ajánljuk