Reggeli

Nem ismeri fel senki a metrón – Szilágyi Áron Londonba költözött, és élvezi nyugodt életét

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 10:53

Szilágyi Áron a tokiói olimpián kard egyéniben megszerezett harmadik olimpiai aranyérmével a világon egyedülálló sikert ért el. Ezután több hónap pihenésre és új impulzusokra volt szüksége, amiket felesége oldalán, Londonban talált meg.

Szilágyi Áron olimpiai sikerei után több hónapos pihenőre ment, aminek költözés lett a vége. Az olimpikon felesége Londonban kapott munkalehetőséget, a sportoló habozás nélkül vele tartott.

Nem ismer fel senki a metrón

– mondta a Reggeliben a sportoló arra utalva, mennyivel nyugodtabb a londoni élete az itthoninál. Magyarországon továbbra is rengeteg kötelezettség és megjelenés várja, ami miatt gyakran hazautazik. Jelenleg az angol válogatottal edz, itthon pedig a Vasasban.  

Úgy néz ki, a sportolónak jót tett a pihenés: márciusban bravúros eredményt ért el a Gerevich–Kovács–Kárpáti egyéni világkupán:

Ilyen még nem is volt a pályafutásom során, hogy dupla arannyal zártam egy nemzetközi versenyt

– fogalmazott. Szilágyi egyéniben és csapatban is aranyérmes lett a nemzetközi kardvívó megmérettetésen a BOK-csarnokban. A háromszoros olimpiai bajnoknál nincs megállás, már elkezdte a felkészülést a 2024-es párizsi olimpiára.

 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#Sport#párizsi olimpia#szilágyi áron#kardvívó#kétlaki élet#budapest#london

Címlapról ajánljuk