Reggeli

Cseh László a gyerekek mentális egészségének védelmére hívja fel a figyelmet, és apaságáról is mesélt

rtl.hurtl.hu

2022. április 13. 10:18

Cseh László és felesége júliusra várják első gyermeküket, ám a sportoló addig sem tétlenkedik: a Vadaskert Gyermekpszichiátria 1%-os adófelajánlásról szóló kisfilmjében szerepel. Az olimpikon arról beszélt a Reggeliben, hogy az elkövetkezendő időszakban, hogyan próbálja segíteni a gyerekek mentális egészségét. A sportoló azt is elárulta, hogy mindenben támogatni fogja a gyerekét, akkor is, ha élsportoló szeretne lenni.

Cseh László március 30-án jelentette be a hírt, hogy feleségével hét év próbálkozás után kislányt várnak. A sportoló azt is elárulta, hogy mindenben támogatni fogja gyerekét, akkor is, ha élsportoló szeretne lenni. Az biztos, hogy kényszeríteni semmire nem fogja őt. 

Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekek sportolni kezdjenek és a gyerekek fiatalon megtanuljanak úszni.

– mondta Cseh László, amikor a gyerekek mentális egészségéről kérdezték. 

Az olimpikon egy érdekes sztorit is elárult első versenyéről: 

Emlékszem a legelső versenyemen hatodik lettem. Hallottam, hogy mondták a neveket, hallottam, hogy valami László. Azt hittem, hogy az úszótársamat mondják. Eszembe se jutott, hogy engem kihívhatnak vagy kaphatok egy oklevelet

– mesélte. Cseh László szerint eltökéltség és kitartás kell az élsporthoz. Abban hisz, hogy maximális teljesítményt a gyerekeknél is csakis jó érzéssel lehet elérni. 

 

 

#Reggeli#RTL Klub#miller dávid#rtl#cseh lászló#peller anna#babavárás#mentális egészség#gyereknevelés

Címlapról ajánljuk