Reggeli

Samuel L. Jackson egy magyar séf vadasából evett az Oscar-gálán

rtl.hurtl.hu

2022. április 1. 10:28

A filmszakma ünnepén csirkepaprikást, vadast és somlóit is kóstolhattak a vendégek. Az osztrák származású Wolfgang Puck 1995 óta felel a nívós esemény menüsoráért, így eshetett meg, hogy első Európában nyílt éttermének a Spago Budapestnek a vezető séfje is prezentálhatott fogásokat a hírességeknek. Szántó István, vezető séf Amerikából jelentkezett.

Az osztrák származású séf, Wolfgang Puck, a Spago nemzetközi étteremlánc tulajdonosa 1995 óta felelős annak a menüsornak a megalkotásáért, amelyet a filmipar leghíresebb díjátadóját követő bálon szolgálnak fel a hírességeknek és a VIP vendégeknek.

Minden évben száznál is több séf dolgozik a kezei alá, hogy ezen a fogadáson minden tökéletes legyen. Az idei év újdonsága volt, hogy most először tradicionális magyar ételeket is felszolgáltak a rendezvényen.

Szántó István séf saját pultjánál fogadta az érkező világsztárokat és maga prezentálta nekik a magyar fogásokat. Samuel L. Jackson kapta az első vadast az Oscar-gálán. Több híresség is repetázott a magyar fogásokból.

#Reggeli#RTL Klub#papp gergő#rtl#oscar#peller anna#csirkepaprikás#somlói#vadas#szántó istván

Címlapról ajánljuk