Reggeli

Alee: Sokkoló, borzasztó és szánalmas, hogy mennyire megmozgatja a körülötte lévőket a pénz

rtl.hurtl.hu

2022. április 1. 8:34

Alee új dala egy trollkodás az előadó szerint. Ugyanazon a formulán alapul, mint a Nincsen gond című száma. Arról mesélt, hogy korábban sokan félreértették őt, azt hitték most már tele van pénzzel, és el van telve magától. Az új klippel azt üzeni: őt nem érdekli a pénz, és a vele jött hírnév.

Alee arról mesélt, hogy félelmetes volt azt látni, hogy a körülötte lévő embereket mennyire megmozgatja a pénz. „Sokkoló, borzasztó, majd szánalmas” – így írta le mit érzett. Sokan jöttek hozzá kérni, rokonok is. Elege lett ebből. Ő csak eszközként tekint a pénzre, nem kezeli azt státuszként. Új számában arról is reppel, mit gondolnak arról, hogy mások tucat zenésznek, beképzeltnek tartják.

Leszarom, leszarom a véleményed leszarom 

– énekli új dalában.

Mentorával, Alexszel most is tartja a kapcsolatot, sokszor kéri ki véleményét. Az X-Faktor nagyon hiányzik neki, most is ellátogat a castingokra. A műsorba egyébként újra lehet jelentkezni. Alee mesélt arról is, hogy úgy érzi annak idején nagy sok energiát beletett a produkcióiba, talán túl sokat is. Ha tehetné, ma már jobban megélné a pillanatot.

Alee volt kertész és tanult épületgépésznek is. Jövőre tervezi, hogy újrakezdi a sulit és olyat tanul, amit szeret is: művészeti iskolába menne.

#Reggeli#RTL Klub#papp gergő#rtl#alee#peller anna#balázs alex#X-Faktor#új klip#kritika#pénz

Címlapról ajánljuk