Reggeli

Anger Zsolt elárulta, miben rejlik A Séf meg a többiek különlegessége

rtl.hurtl.hu

2022. március 22. 8:51

A sorozat rendezője a szituációs komédiáról és a Séf meg a többiekben zajló művészi munkáról beszélt a Reggeliben.

Nagy sikerrel debütált szombat este az RTL Klub új sorozata, A Séf meg a többiek.

Anger Zsolt, a sorozat rendezője a gasztronómiával mélyebben A Konyhafőnökben ismerkedett meg – azóta egyébként már egy szakácsvizsgát is letett. A Tanár című RTL-es sorozatnak köszönheti, hogy felmerült a neve a vadonatúj sorozat rendezéséhez, mesélte el a színész-rendező a Reggeliben.

Azt mondta, fantasztikus csapattal dolgozhat együtt, a közös munka a lehető legjobban zajlik. Néhány színésszel már dolgozott együtt korábban, olyan is van, akit már rendezett korábban, de van, akivel most dolgozik először.

Mostanra minden beállt abba az irányba, hogy mindenkivel félszavakból értjük egymást. A munka művészi része fergeteges. 

Még mindig forgatunk, húsz forgatási napunk van hátra, de már elkezdődött az első évadnak a vetítése, őrült munkatempó van” – mondta a rendező.

Anger Zsolt szerint a szituációs komédia különlegessége abban rejlik, hogy nem hétköznapi emberek hétköznapi helyzetekbe kerülnek, amire nem hétköznapi módon reagálnak.

A sorozatot szombat esténként 8 órakor lehet követni az RTL Klubon, a vezető rendező sok kacagást, de könnyeket is ígért a nézőknek.

 

#Reggeli#RTL Klub#peller anna#rtl#Kultúra#lakatos márk#anger zsolt#A Séf meg a többiek#szituációs komédia#gasztronómia#rendező#forgatás

Címlapról ajánljuk