Portré

„El tudtam fogadni a tényt, hogy a bántalmazás megtörtént” – Manuel elmondta, miért nem találkozott évek óta az apjával

rtl.hurtl.hu

2023. március 19. 15:30

A keresztény családban felnőtt énekes, az X-Faktor felfedezettje a Portréban elmondta, pszichológushoz jár, hogy fejlődhessen. Szociálisan szorongó típusnak tartja magát, amikor a mentorok elé állt, csak az járt a fejében, hogy tikkel a bal szeme. Manuel arról is beszélt Barabás Évinek, hogy szerinte mi a legnagyobb félelem a generációjában.

Manuel keresztény családban nőtt fel, többnyire gospelzenét hallgatott gyerekkorában. A középiskolából kibukott, rossz társaságba keveredett, és bántalmazták gyermekkorában, pszichológushoz fordult a saját fejlődése érdekében. Dalaival ma már több milliós nézettséget generál, rajongótábora egyre csak növekszik. 

Gödöllei Emanuelt, művésznevén Manuelt az X-faktor felfedezettjeként ismerhette meg a közönség, mára már mainstream előadónak számít. 

Szorongó típusnak vallja magát, amikor a mentorok elé kellett lépnie, rettegett, mit fog mondani neki ez a négy híres ember. Csak arra tudott gondolni, hogy tikkel a bal szeme a színpadon. 

A Portréban – amelynek teljes adása az RTL+ streamingfelületen látható – a Fonogram-díjas előadó arról is beszél, hogy meg tudott-e már bocsátani az apjának, szerinte mi a generációja legnagyobb félelme, és hogy mennyi pénz lenne elég az élethez.

 

#Portré#Videó#manuel#X-Faktor#rtl#bántalmazás#pszichológus#kereszténység

Címlapról ajánljuk