Portré

Gerendai Károly - az álomgyáros

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 11. 20:48

Az álomgyáros a vasárnapi portréban! Barabás Évi, Gerendai Károllyal beszélgetett. Miközben arannyá vált a keze között minden, amibe csak belekezdett, mégis egy nagyon kedves, közvetlen, és szerény ember érkezett a stúdióba.

Az egy hét együttlétet egy önkormányzati lakás bánta, azóta viszont százezrek használják ki a Sziget adta kulturális feltöltődés lehetőségeit. Mert, hogy Gerendai Sziget Fesztiválja az elmúlt 25 évben nemcsak zenei téren, de gasztronómiai szempontból, és egyéb kulturális területeken is nemzetközivé nőtte ki magát.

Talán nem véletlen, hogy kétszer is megkapták a legjobb fesztiválnak járó elismerést. Pedig tényleg a semmiből indult a pár jó barát, a lelkes amatőrök, amihez az is hozzájárult, legalábbis Károly szerint, hogy jókor voltak jó helyen.

25 éve minden évben komoly, és profi szervezői munka párosul a Szigettel, Gerendai pedig úgy érzi itt az ideje átadni a stafétabotot az ifjabb generációnak, hogy a sziget továbbra is nívós, mindenki igényét kielégítő legyen.

A Portréban nemcsak izgalmas sztorikat ismerhetünk meg a sziget kulisszatitkairól, Károly elmeséli azt is, miért költözött el a szüleitől 17 évesen, mikor békült ki a család mégis, s, hogy a nagyfia, aki majdnem egyidős a szigettel milyen tanácsokkal látja el. A büszke háromgyermekes édesapa, üzletember, már bizonyított, s azt mondja, ő már nyáron nyaralni szeretne.

Az adás vágatlan verzióját itt nézheti meg:

A vasárnapi Portrét az RTL Moston pedig ITT nézheti meg!

#Portré#gerendai károly#sziget#barabás éva#rtl

Címlapról ajánljuk