Portré

Újra tervezte magát, megálmodta a Wellhellot, és megint mindent vitt!

rtl.hurtl.hu

2016. július 8. 16:05

A generációk újra összekacsintottak a vasárnapi Portréban. Négy évvel ezelőtt, a Mizu című dalával robbant be a rapper. Barabás Évi, Karácson Tamással, azaz Fluor Tomival beszélgetett.

Négy évvel ezelőtt, a Mizu című dalával robbant be a rapper. A stúdió vendégeként már akkor is kellemes csalódást okozott nekünk az a fiatal fiú, aki koránál sokkal érettebben gondolkozott, mára pedig egy kész üzletember ült ugyanabban a székben. Négy év nagyidő, egy sikeres szóló után egy sikeres csapat élén bizonyítja tehetségét. A WellHello együttessel végeláthatatlan országos turnén vesznek részt, a siker titka pedig Tomi szerint a sok munka és a szerencse mellett, az ízlés, amely megegyezik az emberekével.

A karrierje csúcsán családra még nem gondol, bár kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban él. Édesanyját és testvéreit mostanában ugyan kicsit ritkábban tudja meglátogatni, de a kapcsolat köztük továbbra is nagyon szoros. Hogyan válnak valóra egy buszon állva szőtt álmok, miért hatalom könyvet olvasni, s, hogy miért jó a gyermekkort gyermekként megélni, kiderül, egy szépen becsomagolt hiánypótló popzene megálmodójától, a vasárnap esti Portréban.

A Fluorral készült korábbi beszélgetést itt nézheti meg.

#Portré#rapper#zene#siker#üzletember#wellhello

Címlapról ajánljuk