Portré

A Wellhelloval nemcsak a háttérből lépett ki - Diaz a Portéban!

rtl.hurtl.hu

2016. január 22. 15:20

A vasárnapi Portréban Barabás Évi vendége egy fiatal tehetség volt. Diaz, azaz Csöndör László, a Wellhello együttes tagja.

Diaz igazán bensőséges beszélgetésre készült Évivel, hiszen már az elején megkérte, hogy Lacinak szólítsa őt. Laci bányász családban nőtt fel, de már kisiskolás korában is inkább a zene foglalkoztatta. Dalszövegeket, rap zenét írt barátaival, az 1800-as évek Londonját is megidézve, egy kisszobában ülve. Olyannyira eltökélt volt, hogy a zsebpénzéből tett félre ahhoz, hogy egy – egy stúdiófelvétel árát meg tudja fizetni. Még édesanyjának is csak évek múltán árulta el, hogy ő bizony zenét ír. Ugyan autodidakta módon sajátította el a zenét, később azonban szolfézst is tanult.

Gyermekkorában sokat költözött szülei válása miatt, ezért nagyon gyorsan megtanulta, hogyan alkalmazkodjon az új helyzetekhez. Budapestre már felnőttként került, mivel azonban a kezdetekben nem tudott a zenélésből megélni, főállású benzinkutasként dolgozott. Ma már olyan ismert emberekkel dolgozik együtt, akikre tinédzser korában, bálványként tekintett.

Reméli, hogy a dalszövegek sorai között olvasnak a fiatalok, és tudja, hogy a szó fegyver. Habár a Wellhello-val szoros ölelésben élnek, szorgalom és eltökéltség nélkül azt mondja, ő sehol sem lenne. A vasárnapi Portréban a bolygó kapitány effektus mindenképp magyarázatra szorul, de azt is megtudhatják, hogy mégis miért nincsenek spanyol felmenői a kubai hangzású művésznevű Diaznak. Tartsanak velünk!

Részletek vasránap éjjel a Portréban!
#Portré#diaz#rtl-magazin#rtl#barabás éva#beszélgetés#szakmai pálya#magánélet#wellhello#zene#együttes

Címlapról ajánljuk