Portré

Dr. Tóth a Portéban is rendel

rtl.hurtl.hu

2015. január 14. 17:46

Doktor Úr, a maga szíve sosem fáj? Barabás Évi orvoshoz fordult, persze csak a Portré stúdiójában.  A szakember pedig nem más, mint Dr. Tóth Tamás, akinek az RTL Klub csatornáján, a Dr. Tóth című műsora, eredményesen szerepel.

A Portréban most nemcsak sikeres obezitológusként válaszol a kérdéseinkre, hanem sikeres magánemberként is. Boldog családi életet él, gyönyörű kislányait terelgeti az élet ösvényein,s a dicséretet, marokszám osztogatja. Tamás kitűnő tanuló volt, gyermekkorától zongorázik, közben snowboardozik, vadászik, vitorlázik. Azt mondja, mindenhez szeretne érteni egy kicsit, s a felületét karcolgatva élvezni azt, ami szembe jön vele. Az RTL televíziónál nagyon is felelősségteljes, fontos műsort kapott, szükségesnek tartja, hogy legyen egy ilyen frontvonal, ahol egészséget nevelünk, de közben arra is sarkalljuk a nézőinket, hogy időben forduljanak orvoshoz.

A vasárnapi Portréban az orvoslásra, a gyógyítás művészetére, és annak fontosságára szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, a felelősségteljes kalandor, Dr. Tóth Tamás receptjein keresztül. Legyenek ebben a fél órában a pácienseink!


#Portré#dr. tóth#orvos#show#egészségügy

Címlapról ajánljuk