Portré

Élménybeszámoló a rettegett Szalay Balázstól

rtl.hurtl.hu

2014. november 14. 17:10

A kalandorból amatőrré avanzsált „rettegett Balázs”, mára már Európa legjobb terep rally-sa! Szalay Balázs a vasárnapi Portréban, most D. Tóth Andrással beszélgetett. Hogyan vezetett az út egy motorbicikli tankjáról, egy szilveszteri bulin át a Dakarig? Rögösen, hosszasan, de olykor nagyon viccesen.

Húsz év után végre nagy lehetőséget kaptak, hiszen futam előtt tesztelhettek a sivatagban, akár egy igazi profi csapat, szerviz kamionokkal.  Balázs magánéletében is fordulópontra készül, hiszen kerek évfordulós születésnapot ünnepel. Mi más koronázhatná meg ezt a nagyon kerek évfordulót, mint egy győzelem a Dakaron! A szilvesztert a sivatagban töltik, Amerika kapitány pedig nyerni szeretne! Az esélyük pedig óriási!

A család és a barátok mindig jobban és jobban féltik, Balázs szerint azonban minden gyermeke lassít rajta kilométerenként egy-egy másodpercet. Sivatagi kalandjai kitartásról és kemény munkáról árulkodnak, sztorijai kedvesek, viccesek.

Az öreg róka, a nagy sivatagi kalandor élménybeszámolójával tarkított Portréban kiderül az is, miért rettegett Balázs neve, miért szeretne Amerika kapitány lenni és, hogy a budapesti utcákon bizony, ő is szokott szabálysértést elkövetni.
 
#Portré#rally#versenyző#szalay balázs#vezetés#dakar-rali

Címlapról ajánljuk