„Kiszakad az implantátumom” – furcsa érdekességek láttak napvilágot a reptérre siető párokrólA Nyerő Páros hatodik évada egy közös játékkal indult, amiből többek között az is kiderült, hogyan becézték Megyeri Csillát az iskolában, hány kapcsolata volt eddig Muri Enikőnek, miért késett el Madár Veronika az első Richárddal közös randiról, miért fordult fel Tóth Bence gyomra Pamela főztjétől, és miért akadt ki Lotfi Begi kedvese római utazásukon.
Nyerő Páros

„Kiszakad az implantátumom” – furcsa érdekességek láttak napvilágot a reptérre siető párokról

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 22:50

A Nyerő Páros hatodik évada egy közös játékkal indult, amiből többek között az is kiderült, hogyan becézték Megyeri Csillát az iskolában, hány kapcsolata volt eddig Muri Enikőnek, miért késett el Madár Veronika az első Richárddal közös randiról, miért fordult fel Tóth Bence gyomra Pamela főztjétől, és miért akadt ki Lotfi Begi kedvese római utazásukon.

#Nyerő Páros#Játék#reptér#repülőtér#hódi pamela#tóth bence#tóth szabolcs#muri enikő#zdroba patrik#Bádoki Bettina#lotfi begi#Lotfi-Schadi Réka#megyeri csilla#molnár zsolt#madár veronika#landor richárd#RTL Klub#rtl#törőcsik dániel#bíró bea#6. évad#1. rész#Videó

Címlapról ajánljuk