Mestercukrász

Így lett Liptai Claudia a Mestercukrász háziasszonya!

rtl.hurtl.hu

2021. május 18. 14:23

Hogyan került egy alagsori lakásból a legnagyobb hazai produkciók élvonalába az RTL műsorvezetője?

Hamarosan új taggal bővül a gasztroműsorok világa, hiszen még az idén képernyőre kerül aMestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök. A cukrászat rejtelmeibe ráadásul egy olyan ismert arc oldalán merülhetünk el, aki nemcsak műsorvezetőként, de szakmai tudását tekintve zsűriként is fontos része lesz a műsornak. A vadonatúj gasztroreality háziasszonya nem más lesz, mint Liptai Claudia. De milyen út vezetett idáig a műsorvezető számára?

Cikkünkben most legnagyobb szerepléseit és a következő, nagy projektjét mutatjuk be!
 

 

Fiatalkora nehéz családi körülményei miatt nem volt egyszerű, azonban így is boldogan gondolt vissza erre az időszakra. A Nagy Szám című műsorban betekintést engedett gyerekkorába: alagsori szuterén lakásukban alkoholista édesapjáról, és az akkori mindennapjairól mesélt a műsor nézőinek. Múltbéli nehézségei ellenére Claudia egy szerető családanya, és egy sikeres televíziós személyiség.
 

 

18 év után tért vissza az RTL Klub képernyőjére, A Tanár 3. évadában, ahol ismét színésznőként mutathatta meg tehetségét. A nagysikerű sorozatban egy matematika tanárnőt, Barbarát alakítja. Elmondása szerint hatalmas lehetőség volt számára ez a szerep, és karrierje egyik kiemelkedő ékköveként tekint rá. Bár a számtan sosem volt erőssége, de úgy látja, hogy ennek ellenére is testhezálló karaktert kapott.

Az alábbi videóban megnézheted, hogyan debütált a sorozatban:

 

 

Persze, nemcsak a szerelmes és mindig fülelő tanárnőt keltette életre az RTL Klubon, az Álarcos énekesben ő is elrejtőzhetett az egyik maszk mögött. A 2. évad sok szempontból különleges volt, hiszen az ötödik adásban, a műsor történetében először, két leleplezés is történt! Claudia a Röfi jelmeze mögött igyekezett megtéveszteni a nyomozókat, de sajnos a koronavírus közbeszólt. Hatalmas törésként élte meg, hogy emiatt esett ki a versenyből és saját magát kellett lelepleznie. Bár színészként és műsorvezetőként bizonyított már, énekesként kevés alkalma volt megmutatnia tudását.

 

 

A versenyből való kiesése után viszont lehetőséget kapott, hogy a másik oldalról, vendégnyomozóként is kipróbálhassa magát, ahol természetesen hozta a tőle megszokott humorbombákat. A műsort követően rengeteg interjúban mesélt arról, hogy az Álarcos Énekesnek köszönhetően már nem fél az énekléstől. Röfiként szerzett kalandjainak gyümölcse ráadásul tisztán hallható A Nagy számban is.

Claudia a NőComment! - Szilveszter 2020 című showműsorban a legnépszerűbb hazai sztárokkal búcsúztatta az óévet. A nagyszabású, zenés talk show-ban a vezetésével csaptak össze a férfi és női energiák.

 

 

Megannyi közszereplése, műsorvezetése és színpadi darabja után most újabb kihívásnak néz elébe!

A Mestercukrász című műsor háziasszonyaként újra hódolhat majd egyik kedvenc hobbijának, a cukrászatnak. A műsorban szakmai szemmel is értékeli az elkészült alkotásokat, ám Claudia nem marad magára ezzel a nehéz feladattal. Az értékelésben segítségére lesz egy cukrászmester és egy sztárcukrász is.
 

 

#Mestercukrász#RTL Klub#rtl#az édesszájú konyhafőnök

Címlapról ajánljuk