Kultúra

Azahriah miatt még a metró is gyakrabban jár majd

rtl.hurtl.hu

2024. május 23. 20:46

Gyakrabban járnak a metrók és egy villamosjárat, minden arra járó busz megáll a Puskás Arénánál a hétvégén.

A közösségi közlekedés igénybevételét javasolja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azoknak, akik pénteken, szombaton és vasárnap este Azahriah koncertjeire érkeznek a Puskás Arénába, írja az MTI.

A nyolc körül kezdődő koncert előtt már fél hétkor lezárhatják a Dózsa György utat és az Ifjúság útját, a várhatóan 22.30-kor véget érő koncertek után pedig a Stefánia utat zárják majd le körülbelül egy órára.

Mivel az arénánál korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK azt javasolja, hogy a helyszínt közösségi közlekedéssel közelítsék meg az érkezők: gyakrabban jár majd az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos, továbbá a Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen.

Ezeken túl a társaság a MOL Bubi közbringarendszer használatát is ajánlja, valamint felhívja a figyelmet arra, hogy a stadion gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem – hasonló eljutási idővel – a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is megközelíthető. Hozzátették, a lezárások életbe lépésekor több busz és trolibusz is terelve közlekedik majd a környéken.

Korábban arról is közöltünk videót, hogy a legnagyobb Azahriah-rajongók már most a Puskás Aréna előtt táboroznak:


Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás

#Kultúra#Azahriah#puskás aréna#koncert#bkk#menetrend#metró#lezárás#villamos#busz

Címlapról ajánljuk