Kultúra

Taylor Swift meghívta utolsó brazíliai fellépésére a koncertjén elhunyt rajongó családját

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 21:02

A brazil nagyvárosban tomboló kánikulában lett rosszul az egyik fiatal rajongója, aki később a kórházban életét vesztette.

Taylor Swift meghívta utolsó brazíliai fellépésére annak a fiatal rajongónak a családját, aki rosszul lett, majd meghalt a világsztár riói koncertje előtt – erősítette meg a CNN-nek egy, az énekesnőhöz közel álló forrás.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, november közepén Brazíliába érkezett Taylor Swift, hogy világturnéja riói állomásán koncertet adjon brazil rajongóinak. A Rio de Janeiro-i koncertet azonban tragédia árnyékolta be: egy fiatal lány, a 23 éves Ana Benevides még a koncert kezdete elájult és később életét vesztette, erről itt írtunk részletesen.

A brazil nagyvárosban tomboló kánikulában lett rosszul a rajongó – hiába szállították kórházba, már nem lehetett megmenteni. A koncert nézői arról számoltak be, hogy a stadionba nem vihettek be innivalót, a létesítményben pedig alig lehetett vízhez jutni. A tragédia után a világsztár elhalasztotta szombati fellépését, és azt írta közösségi oldalán, hogy megrázta az eset és együtt gyászol a családdal.

Nemrégiben terjedni kezdett a közösségi médiában egy fotó, melyen a Ana Benevides családja Taylor Swifttel együtt tűnik fel a színfalak mögött, valamint egy videó is, amely tanúsága szerint a család ott volt a brazíliai Sao Paulóban vasárnap tartott koncerten a közönség soraiban. Az amerikai lap mindkettő hitelességét megerősítette.

A tragikus esettel az RTL Híradója is foglalkozott:


Nyitókép: Buda Mendes / TAS23 / Getty Images for TAS Rights Management

 

#Kultúra#taylor swift#koncert#brazília#elhunyt#rajongó

Címlapról ajánljuk