Kultúra

Maga a Megváltó Krisztus köszöntötte Taylor Swiftet Rióban

rtl.hurtl.hu

2023. november 17. 20:47

A rajongók elérték, hogy a híres szobor is a popsztár érkezését ünnepelje.

Taylor Swift rajongói mindenre képesek, és még annál is többre: a popsztár épp Brazíliában van Eras névre hallgató turnéjával, és annyira izgatottan várták őt, hogy

még a Megváltó Krisztus szobrát is felöltöztették a nagy alkalomra

írja a Billboard. A felöltöztetést persze nem a klasszikus módon kell elképzelni, a Jézust ábrázoló szobrot fényfestéssel díszítették. 

A pólót Swift-témájú firkák is tarkítják, többek között egy kézzel megformált szív, egy íj és egy „All Too Well” sál. A mellkason a „Welcome to Brasil” felirat díszeleg, ami a popsztár „Welcome to New York” című dala ihletett.

A szobor új külsejéről a Megváltó Krisztus Instagram-oldalán tette közzé egy drónvideót, amely mellé azt írták:

Megcsináltuk, Swifties! (Swift rajongóinak gyűjtőneve – a szerk.).


A szobor ruhacseréje ugyanis nem jöhetett volna létre nélkülük: az emlékművet fenntartó főegyházmegyei szentély elfogadta a rajongók öltöztetős kérését, egy feltétellel: hogy november 16-a este 9 óráig több mint 20 ezer adag panettonét és ásványvizet gyűjtenek a kiszolgáltatott és kirekesztett emberek megsegítésére.

Ha a cél teljesül, akkor a Megváltó Krisztus-szentély a rajongók kérésére elkészíti a fényfestést a Taylornak szóló üdvözlő üzenettel

 – állt a felhívásban. Hozzátették, hogy a szentély viseli a vetítés minden költségét, és folytatja azt a missziót, hogy továbbra is mindenkit tárt karokkal fogadjon.


Nyitókép: Twitter

#Kultúra#rio de janeiro#taylor swift#brazília#koncert#felhívás#jézus#megváltó#megváltó krisztus#szobor#üdvözlet

Címlapról ajánljuk