Kultúra

Vilmos herceg nagyon be fog rágni, ha meglátja, mi ment le a Harry & Meghan dokumentumsorozatban

rtl.hurtl.hu

2022. december 8. 16:58

Volt egy kérése tavaly. Harry ezt simán ignorálta. 

Debütált a Netflixen a Harry & Meghan dokumentumfilm-sorozat (kritikánk ide kattintva elérhető), amely nagy eséllyel megint éket ver majd a két herceg közé. 

A DailyMail forrásaira hivatkozva azt írja, Vilmos herceg nagyon dühös lesz, ha meglátja, hogy a sorozatban leadták a Diana hercegnővel készült híres Panorama-interjút. Az interjút Martin Bashir készítette tisztességtelen újságírói módszerekkel. Ezt egy tavaly véget ért vizsgálat derítette ki, amely után Vilmos közölte: az interjúnak nincs semmi legitimációja, és soha többé nem lenne szabad leadni, miután 25 éven át „hamis narratívát” épített fel. 

Vilmos arról is beszélt, hogy szerinte az a csalárd módszer, ahogyan az interjút előkészítették a BBC-nél, nagyban befolyásolta azt, amit az anyja mondott a beszélgetés közben. „Az interjú nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a szüleim kapcsolata megromlott, és azóta is számtalan embernek ártott. Leírhatatlan szomorúsággal tölt el a tudat, hogy a BBC mulasztásai jelentősen hozzájárultak anyám félelmeihez, paranoiájához és elszigeteltségéhez, amire emlékszem azokból az utolsó évekből, amikor vele voltam” – tette hozzá. 

Mivel az interjú már a Harry & Meghan első részében szerepel, Cambridge hercegéhez közel álló források szerint Vilmos „nagyon dühös” lesz, amiért öccse figyelmen kívül hagyta a kérését.

Mielőtt a klip lement, Harry a sorozatban épp az édesanyja sajtóval való küzdelméről beszélt. „Most már mindannyian tudjuk, hogy megtévesztették, hogy interjút adjon, ugyanakkor igazat mondott a tapasztalatairól” – mondta. 

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

 

#Kultúra#vilmos herceg#harry herceg#meghan markle#diana hercegnő#martin bashir#panorama#panorama-interjú#netflix#dokumentumsorozat

Címlapról ajánljuk