Külföld

Elon Musk lánya reagált apja kirohanására: Nem ölte meg a „woke vírus”, köszöni, jól van

rtl.hurtl.hu

2024. július 27. 17:35

Elon Musk lánya stílszerűen az apja által lelakott Twitter versenytársán, a Threadsen reagált a podcastes kirohanásra. Felidézte: apját keveset látta gyerekkorában, de amikor ott volt, folyamatosan zaklatta melegsége miatt. Közben Musk volt párja, Grimes is kiállt Vivian mellett.

Reagált édesapja szavaira Vivian Jenna Wilson, Elon Musk transznemű lánya, aki ellen a férfi nemrég egy podcastban rendezett kirohanást. Musk arról beszélt, hogy fia halott, mert megölte a „woke vírus”, Wilson viszont most azt üzente, hogy a lánya él, virul.

Wilson az apja által lelakott Twitter/X versenytársán, a Threadsen reagált, illetve az NBC-nek adott interjújában is beszélt apjához fűződő viszonyáról. „Totális kamunak” nevezte, amit apja állított arról, hogy gyerekkorában „megfertőzte a woke-vírus”.

Azzal kezdte, apja állításával szemben „él és virul”. Hozzátette: a Tesla-vezérnek fogalma sincs arról, milyen volt gyerekkorában, mert nem volt jelen az életében. Elmondása szerint az alatt a rövid idő alatt is, amíg az élete része volt, Musk inkább zaklatta, viccet csinált belőle, mert lányosan viselkedett és melegnek vallotta magát.

Posztjaiban Wilson úgy fogalmazott, Kaliforniában legálisan is nőnek számít, és nem foglalkozik olyanok véleményével, akik nála kevesebbek.

Szerinte Musk arra számított, hogy ő nem szólal meg a róla terjesztett hazugságok miatt, ám „nem fogom szó nélkül hagyni, mert ha szégyentelenül hazudozol rólam a többmilliós közönségednek, azzal átlépsz egy vonalat”.

Közben Musk volt párja, Grimes is kiállt Wilson mellett, támogató üzenetét a most 20 éves nő is megosztotta. Musk mostanában amúgy is elég morcos hangulatában van: az olimpiai megnyitó is nagyon rosszul esett neki, valamint ismét feléledt benne a vágy, hogy verekedjen egy jót Mark Zuckerberggel. Korábban pedig magánál a német kancellárnál panaszkodott, amiért csúnyán kicsúfolta őt egy humorista.

Nyitókép: Richard Bord / WireImage / Getty Images

#Külföld#elon musk#lány#transznemű#reakció#woke#vírus#threads#twitter#x

Címlapról ajánljuk