Külföld

Így keres társat a halálra ítélt gyilkos, aki kioltotta egy család tagjainak életét

rtl.hurtl.hu

2024. június 18. 18:13

Ötödik születésnapja előtt egy nappal ölte meg áldozatát és annak szüleit. Párt keres.

A texasi Ray Shawn Hudson Jr-t egy nappal ötödik születésnapja előtt ölte meg Robert Allen Satterfield. A férfi a kisfiú szeme előtt gyilkolta meg szüleit, majd attól tartva, hogy a gyerek felismerheti őt, elvette az életét. A három holttestet egy gödörben ásta el, az elszenesedett maradványokat egy tanyán találták meg.

A férfit tavaly halálra ítélték a 28 éves Ray Shawn Hudson, a 24 éves Maya Rivera és fiuk meggyilkolásáért. Úgy tűnik, ez nem zavartatja őt magánéletében, a Daily Star cikke szerint a rácsok mögül próbál ismerkedni.

A háromszoros gyilkos egy olyan társkereső oldalon igyekszik ismerkedni, amit az a nő indított, aki maga is egy elítélthez ment hozzá.

Felnőtt nővel keresek kapcsolatot. Kor, faj, lakóhely, foglalkozás nem túl fontos. Szeretem a vonzó, magabiztos nőket, akik tudják, hogyan kell függetlenek lenni és szeretik azt

– áll a 41 éves elítélt hirdetésében, aki arra is kitér, hogy szeretné, ha a hölgy spontán lenne, akivel ötleteket, célokat és életpillanatokat cserélhetne. Furcsa módon hozzátette:

Várni fogok.

A férfi jelenleg a halálsoron vár az ítélet végrehajtására.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#gyilkos#gyilkosság#halálra ítélt#családirtó

Címlapról ajánljuk