Külföld

„Sikoltozást hallottunk” - Tollaslabda-baleset ölt meg hatéves kislányt, eltört ütő állt a fejébe

rtl.hurtl.hu

2024. június 9. 12:45

Testvérével tollaslabdázott egy hatéves amerikai kislány a családi nyaraláson, amikor egy eltört ütő megölte. 

Meghalt egy hatéves kislány az amerikai Maine államban a családi nyaraláson, amikor egy eltört tollaslabdaütő nyele belefúródott a koponyájába, miközben a testvéreivel játszott – jelentette a helyi sajtó. A Lucy Morgan nevű lányt életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol azonban nem tudták megmenteni az életét, és négy nappal később belehalt sérüléseibe.

Édesapja, aki egy New Jersey állambeli templom lelkésze, egy blogbejegyzésben elmondta, hogy éppen befejezték az ebédet, és négy gyerekük úgy döntött, hogy kipróbálják a tollaslabdázást. Ő a feleségével hátul pihent, amikor „sikoltozást hallottunk”.

Az apa leírta, hogy a tollaslabdaütő egy ütés közben eltört, és „egy éles darab belefúródott Lucy koponyájába, és katasztrofális sérülést okozott. A helyi rendőrség közlése szerint az ütő alumínium nyele elvált a fából készült markolattól, és a nyél átütötte a koponyáját.

A kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol azonnal megműtötték, de olyan súlyos agysérüléseket szenvedett, hogy önállóan lélegezni sem tudott, és négy nappal a baleset után meghalt.

Az apa elmondta, hogy tízéves kisfia, akinek a kezében volt az eltört ütő, azt kérdezte szüleitől, hogy ezek után „hogyan lehet újra boldog”.

Nyitókép: newcreationliving

#Külföld#tollas#tollaslabda#ütő#tollasütő#baleset#egyesült államok#nyaralás

Címlapról ajánljuk