Külföld

Meghalt a 104 éves néni, a 48 éves szerelme gyászolja

rtl.hurtl.hu

2024. április 22. 10:21

Felröppentek olyan hírek is, miszerint valójában nem éltek párkapcsolatban.

Egy idős nő és egy fiatalabb férfi közötti romantikus, kissé bizarr kapcsolat szálait bontja ki a Daily Mail. A férfi, Mart Soeson 48 éves, míg a nő, Elfriede Riitaki a 104. születésnapját ünnepelte idén februárban. Szomorú hír, hogy Elfriede nemrég elhunyt. Bár a párt hatalmas korkülönbség választotta el, mégis szoros kötelék fűzte őket egymáshoz. Találkozásuk 1996-ban történt, de igazán közel csak 2013-ban kerültek.

Korábban az rtl.hu is írt a különös párkapcsolatról, amelynek a legbizarrabb részlete hogy Elfriede valójában Soeson nagyapjának az özvegye volt.

Bár sokan kétségbe vonják Soeson szerelmét, azt állítván, hogy csak a tartózkodási engedély miatt volt együtt az idősebb nővel, ő kitart amellett, hogy a kapcsolatuk valós és szeretetteljes volt.


Ennek némileg ellentmond, hogy Soeson egy ideig úgy hivatkozott Riitre, mint a nagymamájára és ha minden igaz, sosem létesítettek szexuális kapcsolatot, és nem is került ez szóba köztük.

Az is kiderül a brit bulvárlap cikkéből, hogy a pár együtt sem aludt, nőnek ugyanis idősebb korából adódó egészségügyi problémái voltak.

2018-ban kérelmezték Soeson tartózkodási helyének megváltoztatását, de a bíróság akkor elutasította a keresetet. A fellebbezésüket májusban tárgyalták volna. A 48 éves Soeson szerint a kapcsolat valódi és szeretetteljes volt, és úgy véli, hogy fordított esetben, azaz egy idős férfi és fiatalabb nő esetében sem lenne probléma a vízumkérelmi ügyével.

Nyitókép: X

#Külföld#meghalt#Elfriede Riitre#Mart Soeson#korkülönbség#randevú#gyász

Címlapról ajánljuk