Külföld

Összevesztek a lábgépen, leharapta a másik ujját a nő

rtl.hurtl.hu

2024. április 15. 8:34

Biztosági kamera rögzítette, ahogy egy nő leharapja egy másik nő ujját, miután összeverekedtek egy mexikói fitnessteremben.

Egy nő leharapta egy másik nő ujját egy mexikói edzőteremben, miután összevesztek egy lábgépen – írta a Metro. A lap cikke szerint egy 44 éves nő azon háborodott fel, hogy egy másik, 61 éves nő túl sokáig használja a gépet a Monterrey városában található Gimnasio Great Fitness nevű helyen, és ezt szóvá is tette.

Az összeördülésből verekedés lett. A két nőt többen is megpróbálták szétválasztani, de ez nehezen ment. Az esetről készült biztonsági kamerás felvételen látni, ahogy a 44 éves Rossana a hajánál fogva húzza a földön a 61 éves, Leticia nevű nőt.

Az utóbbi közben ráharapott a másik ujjára, aki csak akkor vette észre, hogy egy darab hiányzik az ujjáról, amikor már szétválasztották őket. Erre egy férfi hívta fel a figyelmét. A nő ezt látva elájult.

A rendőrség mindkét nőt őrizetbe vette, a fitnessterem pedig örökre kitiltotta őket. A Metro cikke szerint Leticia ellen testi sértés vádjával indítottak eljárást. Azt nem lehet tudni, hogy a leharapott ujjdarabot az orvosok vissza tudták-e varrni – írta a Metro.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

 

#Külföld#edzőterem#fitness#ujj#harapás#mexikó

Címlapról ajánljuk