Külföld

Családi válság dúlja fel a kétfejű sziámi iker hitvesi boldogságát

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 14:19

Abby Hensel sziámi iker férjét bíróságra idézték, kemény jogi harcnak néz elébe.

Alig pár napja derült ki, hogy Abby Hensel sziámi iker és volt realitysztár hozzáment Josh Bowling nyugalmazott katonához két éve, most ismét új fejleményről tudni Henselék háza tájáról. Az E News bírósági iratokra hivatkozva írta meg, hogy Abby férjét perbe fogták: apaság igazolása miatt vitte bíróság elé volt felesége, Annica Bowling.

Az ügyről annyit tudni, hogy Annica 2023 októberében indította a pert, amelynek célja, hogy bizonyítsa: Josh a gyereke apja. Még az is kiderült, hogy 2024 márciusában egy DNS-tesztet is elvégeztek az ügyben, ám ennek eredményét nem hozták nyilvánosságra.

Annica és Josh kilenc évig voltak házasok, válásukat 2020-ban bontották fel. Van egy nyolcéves gyerekük, és féltestvérét is ők nevelik. Bowling és Hensel jelenleg Minnesotában élnek, ahol Abby és Brittany, az ikerpár másik fele egy helyi általános iskolában tanítanak. Josh jelenleg ápolóként dolgozik.

Kicsoda Abby és Brittany?

Amikor 1990-ben megszületett Abby és Brittany, szüleik, Patty és Mike Hensel nem vállalták a válluknál összenőtt, kétfejű ikerpár szétválasztását, mert túl kockázatosnak ítélték a rendkívül bonyolult műtétet. Az orvosok ugyanis azon az állásponton voltak, hogy egyikük mindenképp belehalt volna a szétválasztásba.

Az ikerpár azóta már felnőtt. Szerveik közt van, ami közös, és van, amiből kettő is akad: négy tüdőlebenyük van, ebből kettő van összenőve, két külön szív dobog a közös test közös mellkasában, a két külön nyelőcső után egy máj, két összenőtt gyomor, három vese, egy vékonybél és egy vastagbél alkotja a közös emésztőrendszert, közös csontos medencéjük közös méhet és nemi szervet rejt. Abby irányítja a jobb oldali végtagokat, míg Brittany a bal láb és kar mozgásáért felel.

Az ikerpár 1996-ban lett igazán híres, akkor tűntek fel először Oprah Winfrey showműsorában. Később saját realitysorozatot kaptak a TLC tévécsatornán, az egy évadot megélt Abby és Brittany című műsor egészen főiskolai diplomájukig követte őket, a nézők láthatták őket motorozni és a világban utazgatni. A Josh Bowling Facebook-oldalán látható fotók tanúsága szerint a sziámi házaspár azóta is szeret kirándulni.

A házasságról egyébként már tavaly tudni lehetett, amikor tavaly áprilisban Abby és Brittany a TikTok-csatornájukon több posztot is megosztottak az örömteli eseményről. Egy 2003-as dokumentumfilmben az ikerpár édesanyja arról beszélt, hogy lányai szeretnének egy nap maguk is édesanyává válni: „Ennek igazából semmi akadálya, minden adottságuk megvan hozzá” – mondta. Brittany 16 éves korában egy nyilatkozatban arról beszélt, hogy mindketten szerenének majd egyszer gyereket, bár arra még nincs ötletük, hogyan fog ez majd kinézni.

A párnak is feltűnt már a sajtónyilvánosság, amelyet az utóbbi napokban kaptak a házassággal kapcsolatos friss hírek miatt. Sok beszólogató gyűlölködő is akadt, akiknek most a TikTokon üzentek. Azt, hogy

Ez egy üzenet az összes gyűlölködőnek. Ha nem szereted, amit csinálok, de figyelemmel követsz mindent, amit csinálok, akkor is a rajongóm vagy.


Korábban a pár esküvői táncáról is megjelent egy felvétel, ahogy arról mi is beszámoltunk. Ezt a videót alább lehet megnézni:


Nyitókép: Facebook

#Külföld#sziámi ikerpár#férj#hensel#per#bíróság#minnesota#tiktok#reality#ikrek#volt feleség#exfeleség#gyerektartás#apaság

Címlapról ajánljuk