Bulvár

Videón, ahogy a sziámi ikerpár egyik tagja esküvőjén táncol a vőlegénnyel

rtl.hurtl.hu

2024. március 31. 21:07

Videón, ahogy a sziámi ikerpár egyik tagja esküvőjén táncol a vőlegénnyel

Egybekelt Abby Hensel sziámi ikerpár veterán katona kedvesével, írja a Metro, és előkerült egy videó is a buliról. Abby ikertestvérével, Brittanyval lett népszerű, miután ők lettek az első sziámi ikerpár, akik túlélték a kicsi kort.

Az ikerpárnak korábban saját realityje is volt a TLC tévécsatornán, de ennek vége óta mind ők, mind édesapjuk nagyon diszkrét magánéletükkel kapcsolatban. A házasságot Abby és Josh Bowling nevű kedvese még 2021-ben köthették, ez egy TikTok-videóból derült ki, ahogy arról az rtl.hu is beszámolt. Most pedig egy videó is megjelent az interneten az esküvői táncról:

A páros törzsei egybeolvadnak, deréktól levele pedig csak egy adag szervük van, amiket közösen használnak. Az idén 34 éves ikerpár továbbra is Minnesotában él és dolgozik: egy helyi általános iskolában tanítanak ötödikeseket.

Az ikerpár 1996-ban lett igazán híres, akkor tűntek fel először Oprah Winfrey showműsorában. Később jött a saját reality: az egy évadot megélt Abby és Brittany című műsor egészen főiskolai diplomájukig követte őket, a nézők láthatták őket motorozni és a világban utazgatni. A Josh Bowling Facebook-oldalán látható fotók tanúsága szerint a sziámi házaspár azóta is szeret kirándulni.

Nyitókép: Facebook / TikTok

#Bulvár#sziámi ikrek#ikerpár#tánc#esküvő#Videó

Címlapról ajánljuk