Külföld

Előkerült Katalin hercegné, egy boltban látták

rtl.hurtl.hu

2024. március 18. 11:32

„Egészségesnek és boldognak” tűnt Katalin hercegné, akit rejtélyes hasi műtétje óta nem lehetett látni.

Katalin hercegné már elég jól van ahhoz, hogy ki tudjon mozdulni az otthonából, és szombaton egy boltban látták férje, Vilmos herceg társaságában – írta a The Sun. A brit bulvárlap cikke szerint a hercegné a királyi farmokon termelt árucikkeket árusító Windsor Farm Shopba látogatott el, ahol szemtanúk elmondása szerint „boldognak, nyugodtan és egészségesnek” tűnt.

Vasárnap a Sunday Times című brit lap arról írt, hogy Katalin hercegné hamarosan visszatér a köz szolgálatához a királyi családban betöltött szerepében, ekkor pedig bennfentesek szerint muszáj lesz a nyilvánosság előtt is beszélnie rejtélyes egészségügyi problémáiról, valamint a Photoshop-botrányról is. Ez a nyilvános szereplés pedig valószínűleg húsvét lehet, amikor visszatér a „betegszabadságról”.

Az elmúlt hetekben a legvadabb teóriák és találgatások láttak napvilágot, miután kiderült, hogy Katalin walesi hercegné január 16-án előre tervezett hasi műtéten esett át. A találgatásokat csak felerősítette, amikor Vilmos herceg egy héttel ezelőtt váratlanul, személyes okokra hivatkozva lemondta részvételét II. Konstantin egykori görög király megemlékezésén:


A Reggeliben pedig Shenouda Nóra, a Royal sztorik & Királyi krónikák blog szerzője, az Euronews tudósítója beszélt Katalin hercegné eltűnéséről:

Nyitókép: Vilmos herceg és Katalin hercegné egy 2023. november 21-én készült fényképen. Fotó: Chris Jackson/Pool via REUTERS/File Photo

 

#Külföld#katalin hercegné#vilmos herceg#műtét#rejtély#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk