Külföld

Felkavaró videó egy iskolából: a diákoknak egymás lábujját kellett szopogatniuk

rtl.hurtl.hu

2024. március 3. 10:33

A videó miatt vizsgálatot indítottak.

Oklahoma egyik középiskoláját vizsgálat alá vonták, miután elterjedt az interneten egy videó, amelyen a diákoknak egy rendezvényen egymás lábujjait kellett nyalogatni és szopogatni. A felkavaró felvételen legalább négy Deer Creek középiskolás látható, mindannyian fekszenek a tornaterem padlóján, velük szemben ülnek diákok, akiknek a lábujjait kell nyalogatniuk, szopogatniuk.

A videót 24 óra alatt már 50 millióan látták a közösségi médiában. A felvétel alapján az oklahomai állami oktatási hivatal vizsgálatot indított az ügyben.

Ez undorító. El kell tüntetni ezt a mocskot az oklahomai iskolákból. Hivatalunk vizsgálja az esetet

– mondta Ryan Walters, a hatóság oktatási főigazgatója.

A videót csütörtökön vették fel a Clash of Classes rendezvényen, amely egy adománygyűjtő eseménysorozat része volt. A rendezvény bevételeit egy fogyatékossággal élő emberek alkalmazására szakosodott helyi kávézónak ajánlották fel. A Deer Creek Iskolai Kerület tájékoztatása szerint a 9. és 12. osztályos diákok önként jelentkeztek a versenyre. Ennek a versenynek volt része a lábujjszopogató bajnokság is.

Az igazgatóság kezdetben dicsérte a diákok részvételét a csodálatos adománygyűjtő héten, amely keretében 152 830 dollárt gyűjtöttek össze. A szervezők később elnézést kértek a diákoktól és szülőktől az incidens miatt.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a videóval kapcsolatos információk nagy része pontatlan. Azonban ebben a konkrét játékban nem sikerült megőriznünk diákjaink méltóságát és közösségünk büszkeségét. Vállaljuk a felelősséget, elnézést kérünk

– közölték az illetékesek.

Nyitókép: X

#Külföld#iskola#megalázó#szopás#lábujj

Címlapról ajánljuk