Külföld

Három nőt mészároltak le egy bécsi erotikus bárban

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 13:11

Megszámlálhatatlanul sok késszúrással végeztek velük. A gyanúsított lapinformációk szerint egy afgán menedékkérő. Egy anyával és lányával is végeztek ugyanazon a napon az osztrák fővárosban.

Három prostituáltat halálra késeltek péntek este egy erotikus bárban Bécs 20. kerületében – adta hírül a Kronen Zeitung. A lap szerint a gyilkos valóságos vérfürdőt rendezett. 

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, egy gyanúsítottja már van az ügynek, a lap információi szerint egy 27 éves afgán menedékkérő, őt szombat délután hallgatják ki. Az áldozatok kilétét egyelőre homály fedi. A legfrissebb hírek szerint egy negyedik nő átvészelte a véres támadást. Ő volt az egyetlen, aki az áldozatokon és a gyilkoson kívül jelen volt, őt is kihallgatják a bécsi rendőrök.

A lap úgy tudja, hogy rendkívül erőszakos bűncselekmény történt, a nőket számtalan késszúrással ölték meg. Amint a mentők beléptek az ajtón, egyből tudták, hogy túl későn érkeztek – részletezte a Kronen Zeitung. A mészárlás több helyiségben zajlott, a holttesteket más-más szobákban találták meg.

Az afgán férfit, aki ellen erős a gyanú a lap szerint, egy közeli híd alatt találták meg, rendkívül agresszívan viselkedett, sokkolóval tudták csak ártalmatlanná tenni a rendőrség közlése szerint.

Az előbbi bűncselekménnyel majdnem egy időben egy 13 éves lánnyal és anyjával is végzett valaki az osztrák fővárosban. Ezt a bűncselekményt a gyanú szerint a kislány apja követhette el.

Nyitókép: illusztráció, bécsi utcakép – Fotó: Sviatlana Zyhmantovich

 

#Külföld#ausztria#bécs#bűnügy#késelés#gyilkosság#prostituált#menedékkérő#afgán#rendőrség

Címlapról ajánljuk