Külföld

Egy spanyol újságírónő azzal vádolja Depardieu-t, hogy interjú közben megerőszakolta

rtl.hurtl.hu

2023. december 20. 11:43

Ruth Baza 23 éves volt, amikor 1995-ben, Párizsban meginterjúvolta a sztárt.

Feljelentést tett egy spanyol újságírónő, aki azzal vádolja  Gérard Depardieu-t, hogy egy interjú során megerőszakolta, írja a Guardian.

Ruth Baza szerint Depardieu egy 1995-ben, Párizsban készült interjú során követte el az erőszakot. Az újságírónő úgy nyilatkozott, hogy a színész elleni, közelmúltban felhozott vádak idézték fel benne a majd 30 éves esetet. 

Baza elmondása szerint 1995. október 12-én interjúvolta meg Depardieu-t a Cinemania magazin számára.

Mint arról beszámoltunk, a Szajnába vetette magát, és meghalt Emmanuelle Debever francia színésznő, aki szexuális zaklatással vádolta meg Gérard Depardieu-t. Az eset azon a napon történt, amikor a televízió leadta a Depardieu elleni nemierőszak-vádakról szóló dokumentumfilmet. A film egyik hajmeresztő jelenetében az Észak-Koreában vendégeskedő színész lovagló lányokat szemlél, és közben ilyeneket mond: „A nők azért szeretnek lovagolni, mert a klitoriszuk a nyeregkápához dörzsölődik. Ezt élvezik. Ezek mind nagy kurvák.”

Megírtuk azt is, hogy Hélène Darras francia színésznő nemrég feljelentette Depardieu-t, mert állítása szerint a színész egy 2007-es filmforgatáson szexuálisan zaklatta. Áprilisban arról írtunk, hogy már 13 színésznő vádolta meg szexuális zaklatással Depardieu-t. Egyikük az eset idején 17 éves volt, és azt mondta, hogy a stábtagok tétlenül nézték, hogy a színész a szemük láttára fogdosta a melleit.

Nyitókép: Eric Fougere/Corbis via Getty Images

 

 

#Külföld#gerard depardieu#nemi erőszak#vád

Címlapról ajánljuk