Külföld

Videón, hogy Depardieu szexuális megjegyzést tesz egy lovagló kislányra

rtl.hurtl.hu

2023. december 11. 8:52

Más helyzetekben is vállalhatatlanul viselkedett, ezúttal különösen kitett magáért.

Levetítette a francia köztévé a Depardieu: egy emberevő óriás bukása című dokumentumfilmet, amelynek középpontjában a szexuális zaklatásokkal vádolt színész nőkkel szembeni viselkedése áll, írja a Metro.

Mint arról beszámoltunk, Hélène Darras francia színésznő nemrég feljelentette Gérard Depardieu-t, mert állítása szerint a színész egy 2007-es filmforgatáson szexuálisan zaklatta. Áprilisban arról írtunk, hogy már 13 színésznő vádolta meg szexuális zaklatással Depardieu-t. Egyikük az eset idején 17 éves volt, és azt mondta, hogy a stábtagok tétlenül nézték, hogy a színész a szemük láttára fogdosta a melleit.

A most levetített dokumentumfilmben olyan, korábban sosem látott felvételek szerepelnek, amelyeket egy profi stáb rögzített, amikor Depardieu 2018-ban Észak-Koreába látogatott.

Az egyik felvételen a színész megjegyzi, hogy a tolmácsa fenekét fogdossa, egy másikon szexuális tartalmú megjegyzéseket tesz a közelében tartózkodó nők előtt. „124 kiló vagyok erekció nélkül. De 126 kiló erekcióval” – büszkélkedett a tolmácsának. 

Depardieu egy lovardába is ellátogatott, ahol a nyeregben ülő lányokat elnézve megjegyezte:

A nők azért szeretnek lovagolni, mert a klitoriszuk a nyeregkápához dörzsölődik. Ezt élvezik. Ezek mind nagy kurvák.

Ezt követően pedig egy lovagló kislányra tett szexuális tartalmú megjegyzést.


Nyitókép: Tristar Media/Getty Images

#Külföld#gerard depardieu#szexuális zaklatás#észak-korea#dokumentumfilm

Címlapról ajánljuk